aradlove مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 8522 عنوان پسرم فرستادم پیش تا حالا ده تومن دادم بچه ها 117 بازدید | 7 پست خیلی اذیت میکنند کتکش میزنند پسرم نمیره مدیر باید ماهانه بگیره ۳ ماه جلو جلو گرفته الان باید ۲ تومن بده نمیده قید دوتومن زدم ولی وسایلشم که خودم گرفتم نمیدهمداد ماژیک و.... ۱۵۰۰ وسایلش شدهه 1404/09/09 | 16:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49102 بگو میرم شکایت میکنم این همه خرج کردم ک آخرش این شه از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
aradlove مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 8522 بگو میرم شکایت میکنم این همه خرج کردم ک آخرش این شه میگ بدو اموزش پرورش رفتم اموزش پرورش گفت پولتو نمبده ولی وسایلت باید بدهه
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49102 میگ بدو اموزش پرورش رفتم اموزش پرورش گفت پولتو نمبده ولی وسایلت باید بدهه با شوهرت برو سراغش از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49102 شوهر ندارم😂😪 خوب با ی نفر برو زیادی زور نباشن روت چقدر مردم حروم خور شدن از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
aradlove مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 8522 خوب با ی نفر برو زیادی زور نباشن روت چقدر مردم حروم خور شدن اره واقعا حالا اون ۲ تومن هیچی دیگ وسایلش چرا این بچه تو ۳ ماهه ۱۰ روز رفته کلا نمبتونم الکی پول بدمم و نره بزور که نمیتونم بفرستمشقرار دادم نکردم باهاش که