2777
2789

خیلی اذیت ‌میکنند  کتکش میزنند پسرم نمیره مدیر باید ماهانه بگیره ۳ ماه جلو جلو گرفته الان باید ۲ تومن بده نمیده 

قید دوتومن زدم ولی وسایلشم که خودم گرفتم نمیده

مداد ماژیک و.... ۱۵۰۰ وسایلش شدهه

بگو میرم شکایت میکنم این همه خرج کردم ک آخرش این شه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگ بدو اموزش پرورش رفتم اموزش پرورش گفت پولتو نمبده ولی وسایلت باید بدهه

با شوهرت برو سراغش

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
شوهر ندارم😂😪

خوب با ی نفر برو زیادی زور نباشن روت 

چقدر مردم حروم خور شدن  

خوب با ی نفر برو زیادی زور نباشن روت چقدر مردم حروم خور شدن

اره واقعا حالا اون ۲ تومن هیچی 

دیگ  وسایلش چرا این بچه تو ۳ ماهه ۱۰ روز رفته کلا نمبتونم الکی پول بدمم و نره بزور که نمیتونم بفرستمش

قرار دادم نکردم باهاش که