2777
2789
عنوان

در چه حالید چیکارا میکنید😍

240 بازدید | 49 پست

من امروز تا ساعت ۱۰ دانشگاه بودم 

بعد برگشتن نشستم درس خوندم 

برای پس فردا دو تا ارائه دارم یکیشو امروز اماده کردم یکیشم فردا

برای جمعه امتحان میانترم دارم و سنگینه و احتمالا ۸ صفحه هم ارائه دارم یکم نشستم خوندم 

الانم میخوام ۴ صفحه شو بخونم خلاصه شو بنویسم

بعدش واسه پنجشنبه ازمون زبان دارم ۸ صفحه ازش میخونم

بعدش کتاب میخونم

شما چی؟😉

دانشجو🧠

دراز کشیدم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به به یاسی خانوم 😍😂

سلااام عشق مننن😁😍

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

داشتم زبان میخوندم از صبح 

مغزم خسته شد دارم یکم استراحت میکنم. بعد چای میرم باز درس بخونم شایدم مقاله‌مو کامل کنم*_*

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟ 

از دانشگاه اومدنم باید برای استخدامی بخونم اما دو روزه دارم به بدبختیام گریه میکنم

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

صبح تا طهر نشیتیم کشتی کج دیدیم با دخترم.الان امتحان عربی داشت یکم نشکل داشت باش کار کردم امتحانشو داد.الانم داره ریاضی حل میکنه نشستم پیشش اشکالاشو میپرسه.نیم ساعت دیگه کلاس زبان داره بره یه نفسی میکشم😂

داشتم زبان میخوندم از صبح مغزم خسته شد دارم یکم استراحت میکنم. بعد چای میرم باز درس بخونم شایدم مقال ...

موفق باشی عزیزم😇

منم دارم از هم میگسیخم از خستگی😂😂

دانشجو🧠

نشستم به کارای بدم فکر میکنم

با خط کش بزن رودستت

بی ادب و گستاخ

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ