2777
2789
عنوان

ی دلیل بیار از پریودی بدم نیادد🦥

253 بازدید | 25 پست

پریده ای به نام زن بودنه🤍

ولی وقتی انقدر درد و ادم باید تحمل کنههه

انقدرر حال بدی سرگیجه و هزار تا چیز دیگههه واقعنن خستهه کننده س

حتی نمیفهمم چجوری بعضیا وقتی خودشونم دخترن  موقع پریودی به هر حال کم یا زیاد بو میگیرن بازم ی دختر دیگه رو میبینن که پریوده و یکم بو میاد یجوری رفتار کنن

من سر همین چون خیلی میشم تا ی هفته هیچ جا نمیرم🫠 

بابا من خودم هفته پیش طرف پریود بود حالش بد بود بو هم میومد همش جوری رفتار میکردم که حس بدی نگیره و حتی نفهمه..

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها خوبیش اینکه میفهمی🤰خبری نی

منم درست مثل شما کل تایم پریود هیچ جا‌نمیرم کنار همسرمم نمیشینم اون هی میچسبه بهم😅

و دقیقا کنار کسی ک پریوده میشینم جوری رفتارنمیکنم ک اذیت شه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

حس میکنم بدنم داره پاکسازی میشه خون کثیف خارج میشه خون تمیز جاشو میگیره 🥲

اینم میتونه باشهه🫠

اما من چون مقاومت به انسولین دارم و بعد از خوردن قرصا خیلی بیشتر میشم حس خوبی ندارم🥲

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

منو نزنید 😐اولن چرا بو میدین؟ چرا حموم نمیکنید؟😐 بنظرم اشتباهه اگه یکی بو میده باید بهش بگین .

من همون روز اول میرم حموم ولی شبش دوباره بو میگیرم.. 

ربطی به این چیزا نداره.. بوی خونه😐😐

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

خخخخچه ربطی داره.اون خون مال اینه که رحِمِت تخریب میشه و ازش خون میاد

خب همون 

حس میکنم بدنم داره پاک میشه بدنم سالمه و داره کارشو ب خوبی انجام میده .. خدایا شکرت و مرسی واسه سلامتی🥲

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

خب همون حس میکنم بدنم داره پاک میشه بدنم سالمه و داره کارشو ب خوبی انجام میده .. خدایا شکرت و مرسی و ...

اون که بدنت سالمه درست ولی اون خونی که تخلیه میشه خون بدنت رو تمیز نمیکنه

کاش وقتی ذوقش رو داریم بشه