2777
2789

اول اینکه کلاس دهمم و رشتمم انسانیه و من شنبه و یکشنبه که امروز میشه رو به دلیل آنفلوآنزا آنلاین بودیم تو برنامه شاد کلاس داشتیم یکیش این بود که زنگ اولی که ساعت ۸ شروع میشد معلم زبانمون تا ساعت ۸:۵۰ دقیقه نیومد تو گروه که درس بگه بعد که همین ساعت اومد درس بگه من کلاسمون رو یادم رفته بود و حاضری نزده بودم آخر کلاس که درس اقتصادمون شروع شد من رسیدم حاضری زدم برای کلاس قبلی یعنی زبان و یه چند دقیقه بعدش برای اقتصاد حاضری زدم بعد ما تو برنامه واتساپ گروه داریم مثلا توش میپرسیم اینکه فرداش چه درسی داریم تو اون گروه یکیش گفت چرا دو بار حاضری میزنی و بعد مشتش مسخره میکردنو حرفمو میزدن که من چون خیلی پیام بعدش داده بودن پیام قبلی ها رو ندیده بودم اون پیامایی که بهم زده بودم برای  ساعت ۹ صبح بود ولی من الان دیدمشون برای همین دیگه جوابشونو  ندادم تو مدرسمون عربی داشتیم معلممون ازم داشت عربی می‌پرسید که من معنی مشمشه رو اول گفته بودم زردالو بعد حواسم نبود موقع معنی گفتم کشمش دیگه دخترای کلاس ما هم گرفتنش به مسخره کردن تو گروه خانم یه چیزی توضیح داد گفت یاد گرفتین؟ گفتم آره چون بلدش بودم فقط من نگفتم اره ۵ نفر دیگه هم گفته بودن فقط منو حساب کردن گفتن مگه مرض داشتی گفتی یاد گرفتم که خانم تمرین بده من دختر خودشیرینی نیستم که بخوام خودمو برای معلما و مدیر ها عزیز کنم ولی خب از اونجایی که نه رفیق ندارم میترسیدم تو گروه حرفی بزنم دوباره بریزن رو سرم حالم از خودم به هم می‌خورده که حتی تو این سال ها هم نتونستم یه رفیق هم داشته باشم اینقدر بی عرضم ترا خدا کمکم کنید رابطم باهاشون بهتر بشه یکی دیگش این بود که متوجه نشده بودم گفتم خانم رو ییه برگه اگر میشه توضیح بدید خانم گفت ویدیو نمیاد نت ضعیفه و اینا بعد دخترا بهم گفتن کپتو ببند کاش زر نزده بودم الان همه فکر میکنن من اسکلم یا بچم😐🥲

ترا خدا کمکم کنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقد اعتماد بنفست پایینه

چرا واست خودت ارزش قائل نیستی میخوای دوباره باهاشون حرف بزنی

توهم جوابشونو بده وقتی اینجوری میگن

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

اگه راحت نیستی تو مدرسه میتونی راه دور درس بخونی

تو خونه درس میخونی و فقط موقع امتحانای دی وخردادماه میری امتحان میدی بهتره من خودم اینطور درس خوندم دیپلم گرفتم

https://daigo.ir/secret/21827714739