2777
2789

چطور رفتار کنه؟( دانشجوی پزشکی شده تازه).

آخه  هیچ کس من رو که تحویل نگرفت. هنوزم نیش بقیه بازه و جرات میکنن بهم دستور بدن که فلان لباس رو بپوش و نپوش( منظورم از بقیه، فامیل هست).

اینم بگم ک پولدار نیستیم ک بهمون احترام بزارن.

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه گذشت ادن زمان مردم فرهنگشون پایین بود به پزشکا بیشتر احترام میذاشتن. الان فرهنگ بالا رفته مثل خ ...

همونم نمیذارن 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

هیچی 

دانشجو پزشکی زیاد داریم . حتی طرح هم دارن میگذرونن در بیمارستان .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

امپراطور چرا باید بهت احترام بذارن؟ صرفا چون دانشجو شدی؟

ن. ولی مال ما کله گنده تشریف دارن. همشون پولدارن از آشنایان مون. فقط ما بی پولیم‌.

هیچی دانشجو پزشکی زیاد داریم . حتی طرح هم دارن میگذرونن در بیمارستان .

ما نداریم اصلا. همشون سیکل دارن.

مساله اینه که هیچ وقت هیچ کس حق نداره به تو بگه چی بپوش جز پدر مادرت واقعا هیچ کس

خب چیکارشون کنم؟ راه حل بده. 

ما نداریم اصلا. همشون سیکل دارن.

دورو برم متخصص و همه چی داریم .

ولی واقعا مهم نیست .  برای هر کس طبق رفتارا و اخلاقاش اجترام میزارن . نه  شغل یا رشتشون

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

دورو برم متخصص و همه چی داریم .ولی واقعا مهم نیست . برای هر کس طبق رفتارا و اخلاقاش اجترام میزارن . ...

مال ما طبق مدرک تحصیلی و پول هست احترام شون.

ن. ولی مال ما کله گنده تشریف دارن. همشون پولدارن از آشنایان مون. فقط ما بی پولیم‌.

ببین عزیزم هیچکس حق نداره بهت بگه چیکار کنی چیکار نکنی چی بپوشی چی نپوشی ولی اینکه تو انتظار داری که چون دانشجو شدی بیان باهات جور دیگه ای رفتار کنن طبیعی نیست ولی منکر این قضیه نیستم که با پولدار ها جور دیگه ای رفتار میشه...

تبریک میگم بابت قبولی

ایشالله منم مثل شما خانم دکتر بشم

ربطی به دانشجوی پزشکی شدنت ندارع اونا شعور ندارن جوابشونو خیلی قاطع بده نذار باهات همچین رفتاری کنن حتی اگه پزشکی هم قبول نمی شدی حق نداشتند بهت بی احترامی کنن

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

ببین عزیزم هیچکس حق نداره بهت بگه چیکار کنی چیکار نکنی چی بپوشی چی نپوشی ولی اینکه تو انتظار داری که ...

خب چرا انقدر دخالت میکنن ؟؟؟ چکار کنم؟؟؟؟

خب توقع نداشتم در مورد لباس من اظهار نظر کنن. پول ندارم بخرم چیز های گرون .