سلام. لطفا این تاپیک رو بخونین و نظر هم بدین. برام مهمه که الان بتونم حرف بزنم...
من ۲۶ سالمه و پدرم کارمند بانکه. برای همه اعضای خانواده هم کارت بانک خودش رو گرفته. و من هنوز با خانواده پدری زندگی میکنم
چندسال پیش زمان دانشجوییم، سیمکارتی جز سیمکارتی که خانواده خریده بودن گرفتم، چون اولا دائمی بود و باید حرف میشنیدم که قبضت فلان شد و بهمان، و ثانیا دوست نداشتم مدام فامیل زنگ بزنه و تو رو دروایسی مجبور باشم جواب بدم.
از رو تراکنشهای بانکیم برای شارژ اعتباری فهمید سیمکارت گرفتم و بلبشو به پا کرد که تو به ما نگفتی!
یه مدت پیش که باهام لج کرده بود و میخواست کاری کنه نتونم ادامه تحصیل بدم و یه خونه نشین روانی بشم، تمامی کمک های مالیش رو قطع کرد، مادر بیچاره ام هم که دلش سوخت و شارژ اتوبوس رو کمک کرد بهم مجبورش کرد برگردونه چون باز جاسوسی حسابش رو کرده بود!
این اواخر به دلایل موجه حساب قبلیم رو عوض کردم و حساب جدید باز کردم توی یه بانک دیگه، متوجه شد امروز و با لحن بد میگه خودت میدونی داری چیکار میکنی با اینهمه حساب؟
حس میکنم زورش اومده بود که یه راه برای جاسوسی کردن و کنترلگریش بسته شده
از نظر قانونی این کار غیرقانونی نیست و تبعات نداره که یه شهروند بالغ رو اینقدر از نظر امنیت روانی و مالی آزار بدن؟ زاغ سیاه همه فامیلا رو هم چوب میزنه بی اجازه