2777
2789
عنوان

پدر کنترلگر

43 بازدید | 5 پست

سلام. لطفا این تاپیک رو بخونین و نظر هم بدین. برام مهمه که الان بتونم حرف بزنم...

من ۲۶ سالمه و پدرم کارمند بانکه. برای همه اعضای خانواده هم کارت بانک خودش رو گرفته. و من هنوز با خانواده پدری زندگی میکنم

چندسال پیش زمان دانشجوییم، سیمکارتی جز سیمکارتی که خانواده خریده بودن گرفتم، چون اولا دائمی بود و باید حرف میشنیدم که قبضت فلان شد و بهمان، و ثانیا دوست نداشتم مدام فامیل زنگ بزنه و تو رو دروایسی مجبور باشم جواب بدم.

از رو تراکنشهای بانکیم برای شارژ اعتباری فهمید سیمکارت گرفتم و بلبشو به پا کرد که تو به ما نگفتی!

یه مدت پیش که باهام لج کرده بود و میخواست کاری کنه نتونم ادامه تحصیل بدم و یه خونه نشین روانی بشم، تمامی کمک های مالیش رو قطع کرد، مادر بیچاره ام هم که دلش سوخت و شارژ اتوبوس رو کمک کرد بهم مجبورش کرد برگردونه چون باز جاسوسی حسابش رو کرده بود!

این اواخر به دلایل موجه حساب قبلیم رو عوض کردم و حساب جدید باز کردم توی یه بانک دیگه، متوجه شد امروز و با لحن بد میگه خودت میدونی داری چیکار میکنی با اینهمه حساب؟

حس میکنم زورش اومده بود که یه راه برای جاسوسی کردن و کنترلگریش بسته شده

از نظر قانونی این کار غیرقانونی نیست و تبعات نداره که یه شهروند بالغ رو اینقدر از نظر امنیت روانی و مالی آزار بدن؟ زاغ سیاه همه فامیلا رو هم چوب میزنه بی اجازه

ریشه های روانی داره ترسناکه.. نمی تونی مستقل شی

آره کاملا کنترلگره و میخواد تا ابد روت سلطه داشته باشه مجبورت کنه زندگیت رو به پای خانواده تباه کنی

آزوم آروم یه چیزایی جمع کردم ولی اونقدری نیست که پاشم برم. شغل ثابت با حقوق مکفی ندارم هنوز

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گوه خوری فامیل رو چرا می کنه نمیگه فامیل بفهمن برینن تو دهنش؟

عملا حق انجام این کار رو هیچکسی نیست

حتی فرزند خودت

دیگه بچه شیرخوار که نیستیم. من هروقت خواستم کاری رو شروع کنم درآمد برسه یا جایی پول خرج کنم سرم ترسید که الان خبردار میشن! در صورتی که هیچکدومش ایرادی نداره و اینقدر استقلال نداشته باشی میمیری