2777
2789
عنوان

200 میلیون پول رو چیکار کنم

172 بازدید | 15 پست

200 میلیون پول دارم داخل بانک بلوکه کنم

3.750 سود میده 

بنظرتون چیکارش کنم؟

بدم طلا یا بلوکه کنم؟

نظرسنجی

طلا

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من میرم مسافرت

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

فک میکردم پدربزرگای ما فقط اینکارارو میکنن

نکن خی عزیزمون سود بانکی خیلی کمه البته اگه کوتاه مدته بد نیست ولی کلا طلای بدون اجرت مثل سکه یا طلا دست 2 بگیر من باشم سکه میخرم

آخه میترسم ریزش کنه والا خودمم موندم

والا من ۲۷ سالمه هیچ وقت ندیدم طلا پایین بیاد.البته باید حداقل یکسال طلارو نگهداری تا سود خوبی کنی زود نفروشی

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

😂 شرایطش رو ندارمانشالله به خواستت برسی

ممنونم عزیزم 🥰🥰

برات صلوات فرستادم🥰🥰🤍

پس طلا بخر که روز با روز بالا تر میره سود بیشتری داره 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ممنونم عزیزم 🥰🥰

برات صلوات فرستادم🥰🥰🤍

پس طلا بخر که روز با روز بالا تر میره سود بیشتری داره 

ریزش هم کنه چقدر ریزش میکنه مگه؟ بعد ریزش مقطعی هست دوباره اوج میگیره. اینو از منی ک تا پولی دستم بیاد میرم طلا میخرم و تاحالا ضرر نکردم گوش کن

لطفا لایک نکنید