2777
2789
عنوان

❌️رفتم فیلر باسن زدم امروز ❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 6448 بازدید | 143 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم همون موقع که داشته پس میزده باید میگفتی دیگه برات نزنه.عزیزم سلامتی آدم خیلی مهمتر از هیکل خوب.حالا آن شاالله مشکلی پیش نیاد.بخدا تقویت شخصیت و اعتماد بنفس باعث میشه همه شما رو جذاب ببینن.نیازی به این کارا نیست

یه سوال دارم این جریان پر شدن باسن واسه خودتون مهمه یا همسراتون؟

والا من خودم. شوهرم میگه عقل ندارین! چه فرقی داره و این حرفا... 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
اره اولش گفت ی پک خیلی کمه برات من واقعا پول بیشتر نداشتم وگرنه جو گرفته بود منو

عززززیزم  

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
بنظرم همون موقع که داشته پس میزده باید میگفتی دیگه برات نزنه.عزیزم سلامتی آدم خیلی مهمتر از هیکل خوب ...

خودشم بعده دوبار پس زدن گفت اینبارم بزنه دیگه انجام نمیدم 

اما بار سوم درست شد 

اعتماد بنفس دارم اما میخاستم لباس مجلسی تو تنم قشنگتر بشه

اره دیگه هم.ن ۳الی ۴ پک گفته اگه دلت میاد برو

والا یکی دوستام از پهلو گرفت زد به باسن. هزینه شو یادم نیست. اما خیلی کم موند. حل شد رفت ... 

خودش هم پشیمون بود میگفت درد زیادی داشتم

خودشم بعده دوبار پس زدن گفت اینبارم بزنه دیگه انجام نمیدم اما بار سوم درست شد اعتماد بنفس دارم اما م ...

خب برای لباس مجلسی  از اون شرایط پروازی استفاده میکنی.بنظرم رسیدن به پوست و روتین پوستی خوبه.ولی جراحی و فیلر و این چیزا واقعا مضره

والا من خودم. شوهرم میگه عقل ندارین! چه فرقی داره و این حرفا...

من برام مهم نیس

همسرم  دوست داره فیلر لب گونه باسن همه چی اما بازم برای من مهم نیس من با خودم اوکی هستم و همین مهمه

حالا شایدم از نظر اجتماعی فکرم درست نباشه نمی دونم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم