2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم خیلی زنهاشون درگیره روز زن هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 22 پست
یه تیکه از طلاها رو استوری کن برای حال گیری

والا طلاها داستان داره؛دخترخاله از من خرید چند سال قبل که ما مغازه گرفتیم؛حالا داره میفروشه؛شوهرم میگه بگیرشون .

پسرم ❤❤😍😍😘😘

نمیدونم چی بگم... روز زن برای یادآوری‌ هست که مردها و پسرها و زنها و دخترها

به این بهانه یه قدردانی از مادر و همسرشون کنند. 

نه اینکه تبدیل به یه چالش و تنش بشه 

تبریک گفت گفت نگفت هم خودت یادآوری کن با خنده شوخی 

هر چند بهتره که خودمون واقعا هیچ انتظار نداشته باشیم چون عزت و آرامش آدم حفظ میشه 

ولی اگه دیدی اون روز و یادآوری نکردند یه تبریک نگفتند یا هدیه ای نگرفتند و به هر دلیل دلخور شدی.. سعی کن خیلی مؤدبانه و واضح و روشن بهشون بگی..

که چه انتظاری داشتی

.... 

این حرفهای خواهر همسرت هم اگه با هم صمیمی هستند به دل نگیر.. ولی با شوخی خنده بگو مثلا همسرم هیچ موقع یادش نمیره 

اگه یادش هم بره می‌دونم چیزی توی دلش نیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت بیشتر درگیری که حرف بدی نزده گفته روز زنه

من به اون کاری ندارم حالا هی میخواین بگین من سر تا پا اشکالم؛بگین مهم نیست؛میگم هی میپرسن همه

پسرم ❤❤😍😍😘😘
من به اون کاری ندارم حالا هی میخواین بگین من سر تا پا اشکالم؛بگین مهم نیست؛میگم هی میپرسن همه

وااا من کی گفتم تو سر تا پا اشکالی ؟؟!!!!من اصلا تو رو نمیشناسم خواهر من تحمل نظر مخالف نداری تاپیک نزن 

نمیدونم فازتون چیه واقعا اگه خوشتون نیومد برین بیرون سطح دغدغه رو از کی تا حالا از رو تایپک میفهمن؟! ...

هی هم میگن خودت درگیری خودت بدتری ؛بابا ما که میخوایم طلا رو بخریم؛البته توضیح دادم طلا مال من بوده دخترخالم خریده ازم قبلا حالا میخوام برگردونش.؛کلا نمیخوام سر دربیارن.

پسرم ❤❤😍😍😘😘

کاش همسرم شرایط طلا خریدن رو داشت و میشد بخره ولی این ماه هزینه هامون بالا رفته ... من اگه باشم و ازم بپرسن واقعیت رو میگم 

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...
کاش همسرم شرایط طلا خریدن رو داشت و میشد بخره ولی این ماه هزینه هامون بالا رفته ... من اگه باشم و از ...

طلای من رو  هفت ساله دخترخالم خریده ؛میخواد اونو برگردونه.دخترخاله میخواد بفروشش.

پسرم ❤❤😍😍😘😘
طلای من رو هفت ساله دخترخالم خریده ؛میخواد اونو برگردونه.دخترخاله میخواد بفروشش.

آره عزیزم می‌دونم بهرحال فروختی پولش استفاده کردی الان هم باز خداروشکر شرایط اینکه دوباره همون رو بخرین دارین، متوجه شدم ... ولی بزار خانواده شوهر بفهمن راستشو بگو اتفاقی نمیفته نهایت حسادت کنن 

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...