2777
2789
عنوان

شما اگه برید نامزدی خواستگار قبلیتون

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 42 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به این دلیل ردش کردم که ن من اونو میخواستم ن اون منو

خوب دیگه هرکی چرت گفت با پشت دست بزن دهنش 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
من بودم خیلی خوشگل میکردم با لباس باز اون جوری که همیشه میرم بقیه عروسیا

نمیشه بخدا ، اونجا برم قرارع هزار تا حرف بارم کنن ، من آرایشم گفتم یه ریمل بزنم و رژ 

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

خب عرف لباس پوشیدن بقیه رو توی مراسم ببین و سعی کن شبیه اکثریت جمع باشی

من چ می‌دونم بقیه چی می‌پوشن ، خانواده عروس و که نمی‌شناسم خانواده دومادم نمی‌شناسم چون باهاشون ارتباط نداشتیم

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

نمیشه بخدا ، اونجا برم قرارع هزار تا حرف بارم کنن ، من آرایشم گفتم یه ریمل بزنم و رژ

چرا آدم حسابشون میکنی هزارتا حرف بهت بگن تو بیشترشو بگو بعدشم اگه معذبی و دلت نمی‌خواد بری عروسیشون نرو هر کاری دلت میخواد انجام بده ب حرف اونام توجه نکن

چرا آدم حسابشون میکنی هزارتا حرف بهت بگن تو بیشترشو بگو بعدشم اگه معذبی و دلت نمی‌خواد بری عروسیشون ...

مامانم هست ، بابام ، همه انتظار دارن من برم ...

مجبورم واقعا :)

مگه مریضن؟ اومده نه شنیده رفته یکی دیگ رو گرفته چقدر عجیبن

مریضن دیه :)

بعدم مشکل دارن با من کلا، هی قرارع بگن تو موندی و ازدواج نکردی 

پس هر جور دلت میخواد لباس بپوش و آرایش کن سخت نگیر دنیا دو روزه

کاش بتونم :)

چ طرز فکر احمقانه ای اگه بخای جور دیگه نگاه کنی تو با نه گفتنت ریدی بهش

😂😂 

این جماعت از قوم یزید بدترن ...