2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طرف پسره خب من یه چیزی ازش خریدمبعد پسش دادماینم نداشت پسش بده گفتم هروقت خواستین واریز کنین شماره ک ...

خیلی سخت شد شاید یادش رفته

راهی نیس پولتو میخوای باید بگی وگرنه قیدشو بزن

سه ساله سیصد هزار م دست جاریم مونده پس نمی‌دهبحث پولش نیست ولی واقعا نارحت م ازش

من ۳ سال ۹ تومن دادم دختر عمم پس نداد چن بارم مستقیم بهش گفت گفت الهی هیشکی بدهکار تو نشه

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
جواب تاپیکمو بده خب

اره حتمن بهش بگو از حقت رو بگیر بخدا تو مشکلات هیشکی صدهزارتومنم بهت نمیده ک بخای قید پولتو واسه خجالت بزنی

اره حتمن بهش بگو از حقت رو بگیر بخدا تو مشکلات هیشکی صدهزارتومنم بهت نمیده ک بخای قید پولتو واسه خجا ...

طرف پسره خب 

من یه چیزی ازش خریدم

بعد پسش دادم

اینم نداشت پسش بده گفتم هروقت خواستین واریز کنین شماره کارتمو دادم

الان نمیدونم چجوری ازش رسمی طور برم بخوام چون اونم لطف کرد ک وسیله رو پس گرف و نگف نمیشه  اینکه خیلی وقته میشناسمش

1404/09/09 | 14:27
نداره؟؟؟

داره هر روز ی مدل لباس میپوشه همش تفریحع بخدا ماهی ی رنگ مو میزنه میره موهاش کراتین میکنه ی ماه بعد فر میکنه باز ی ماه بعد کراتین میکنه مژه و ناخن تند میزنه ولی بهش چن بار گفتم میگه ندارم 

طرف پسره خب من یه چیزی ازش خریدمبعد پسش دادماینم نداشت پسش بده گفتم هروقت خواستین واریز کنین شماره ک ...

مگه جنسیت مهمه 

بگو ببخشید آقای فلانی اگه یادتون باشه فلان چیز رو پس اوردم پولش قرار شد برام واریز کنید این سماره کارتم لطفا واریز کردین خبر بدین