دوست دختر دوستمون را دیدم. به همراه دوستم. داشتیم تعریف میکردیم. گفتم داداشت بهزاد را دیروز دیدم😁. دیدم پسره چش و ابرو میاد که نگم. سریع فهمیدم. دختره همونجا پرسیدی کی. گفتم داداشش بهزاد😁. البته که بهزاد از مادری دیگر بود ولی سگش شرف داشت به این که داشت پنهان میکرد. چیز مهمی نیست که
داداش من وقتی یکی از دوستاش زنگ میزنه بهش میگه با خانوادم زنگ نزن
کلا پسرا دوست ندارن در مورد خواهرشون دوستاشون بدونن
بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید. زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن
داداش من وقتی یکی از دوستاش زنگ میزنه بهش میگه با خانوادم زنگ نزن کلا پسرا دوست ندارن در مورد خواهرش ...
برعکس ما دخترا که میخوایم داداشمون رو با دوستمون اوکی کنیم
بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید. زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن