2777
2789
عنوان

رشتخواری داریم اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 36 پست
پارک ، کافه ، مدرسه هاش و معلم هاش ، اینا رو نمیدونین ؟!

پارک فک کنم دوسه تایی داشته باشه من یکی داخل شهر رفتم یکی بیرون شهر داره 

مدرسه خبر ندارم و معلما رو 

ولی اموزشگاه رانندگی اینا داره 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا اندازه اون شهرا نیست خیلی کوچیکه😂

😂😂😂

ای بابا 

جاده اش به تربت حیدریه چطوره؟! جادش یه طرفس یا دو‌طرفه و اینکه جادش گردنه داره یا نه و اینکه میشه تربت زندگی کرد برای کار به اونجا رفت امد کرد هر روز یا جادش خیلی بده

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
پارک ، کافه ، مدرسه هاش و معلم هاش ، اینا رو نمیدونین ؟!

من خودم مال اون شهر نیستم. نزدیکیم تقریبا. بعید میدونم کافه و پارک زیادی باشه. از مدرسه هم دقیق نمیدونم

مهربان باشیم   
😂😂😂ای بابا جاده اش به تربت حیدریه چطوره؟! جادش یه طرفس یا دو‌طرفه و اینکه جادش گردنه داره یا نه و ...

خیلی ها این کار میکنن . دایی من بیشتر از 10 ساله رفت و امد میکنه به تربت

مهربان باشیم   
میگم شما ک بیشتر میشناسی مردم اونجا مذهب شون بیشتر سنی هست درسته؟ چون فاصله زیادی با خواف نداره

جدا؟ سنی هستن؟! 

نمیدونستم 🥲🥲

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
خیلی ها این کار میکنن . دایی من بیشتر از 10 ساله رفت و امد میکنه به تربت

میشه درباره تربت هم بگین چطوریه 

تربت فکر میکنم بزرگتره خیلی 

میشه درباره تربت هم بگین چطوریه تربت فکر میکنم بزرگتره خیلی

تربت بزرگ تره. فرهنگ و اینا شبیه نیشابور و سبزوار و بقیه شهرهای این اندازه ای تو خراسانه. همه شیعه هستن. مدرسه و معلم خوبم داره. دانشگاه ملی و علوم پزشکی داره (پزشکی نداره). چند تا پارک مثل ملی و پیشکوه و ... داره. کافه و رستوارنتشم در حد همون شهراییه که گفتم. به لحاظ قیمتی هم شهر ارزونیه. 

مهربان باشیم   
😂😂😂ای بابا جاده اش به تربت حیدریه چطوره؟! جادش یه طرفس یا دو‌طرفه و اینکه جادش گردنه داره یا نه و ...

جاده اش ب تربت دوطرفه هست و خیلی صافه من تایید میکنم😜🤣آره چرا نشه بنظرم شما برین تربت زندگی کنین اگه شرایطش رو دارین چون هم از نظر بزرگی و هم از نظر امکانات رفاهی بهتره

🫡"sarbaz"

میشه درباره تربت هم بگین چطوریه تربت فکر میکنم بزرگتره خیلی

تا مشهدم یک ساعت و نیم نهایت 2 ساعت با شخصی راهه. راحت میتونی بری مشهد همه خریدات بکنی که اکثرا این کار میکنن و خیلی برای خرید و دکتر و ... میرن مشهد.

مهربان باشیم   
تربت بزرگ تره. فرهنگ و اینا شبیه نیشابور و سبزوار و بقیه شهرهای این اندازه ای تو خراسانه. همه شیعه ه ...

رفت و امد به رشتخوار از تربت سخت نیست ؟! 

تو مپ زدم کلا یه ساعت راه بود تا رشتخوار

جادشم نگفتین چطوره

جاده اش ب تربت دوطرفه هست و خیلی صافه من تایید میکنم😜🤣آره چرا نشه بنظرم شما برین تربت زندگی کنین ا ...

😂😂😂

خب خداروشکر جادش خوبه 

اره برای زندگی تربت باشه بهتره ممنونم از کمکتون

😂😂نمیدونم بخدا حدس زدم فقط چون نزدیک خوافه حالا شایدم شیعه باشن من ب گردن نمیگیرم

اها 

درسته

با خواف چقدر فاصله داره ؟!

رفت و امد به رشتخوار از تربت سخت نیست ؟! تو مپ زدم کلا یه ساعت راه بود تا رشتخوارجادشم نگفتین چطوره

جادش راستش خودم قدیما یکی دو بار رفتم. الان یادم نیست. اما خیلی کارمندا رفت و امد میکنن. احتمالا شدنیه. اما جاده خیلی پهن و خوبی نداره. (بازم مطمئن نیستم). بهتره یه بار قبل نقل مکان برین ببینین اونجاها رو بعد تصمیم بگیرین

مهربان باشیم