2777
2789
حتی اگه ریاضی صفر بزارم

ریاضی  حداقل باید در عرض ۵ سوال  جواب بدیاگر میخوای. دولتی قبول بشی  (حد و مشتق و  انتگرال و پیوستگی و تابع. اینها را کار کن اینها برای کنکور میان). سوالات کنکور های سال قبل با جواب کار کن.  نکته همشون کامل تمرین کن و سوالات بیشتر از این مباحث کار کن‌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ریاضی حداقل باید در عرض ۵ سوال جواب بدیاگر میخوای. دولتی قبول بشی (حد و مشتق و انتگرال و پیوستگی ...

من ازاد میخوام اما میشه لطفا فصل هایی که اسونه بهم بگی کدومان

اگه چیزی نمیگم ب خاطر اینه تعلیق نشم 

من ازاد میخوام اما میشه لطفا فصل هایی که اسونه بهم بگی کدومان

عزیزم شما باید سوالات کنکور های سال قبل نگاه کنی و کار کنی و نکته همشون تمرین و تکرار کنی و  سوالات تستی مربوط به اون مباحث زیاد کار کن.

دارم میخونم اما پایم ضعیفه

شهریه ش چقده؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

من پرستاری آزاد قبول شده بودم ولی پدرم گفت شهریه نمیدم دیگه نرفتم،الان خوشحالم که نرفتم پرستاری چون برام خیلی سخت میگذشت

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

من پرستاری آزاد قبول شده بودم ولی پدرم گفت شهریه نمیدم دیگه نرفتم،الان خوشحالم که نرفتم پرستاری چون ...

اره علاقه نداشته باشی خوب نیست 

چ سالی قبول شدی؟

اگه چیزی نمیگم ب خاطر اینه تعلیق نشم