2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازی بازی بازی . توی سینی آرد و نمک بنویسه ، با خمیر بازی درست کنه ، نشانه ها رو بزن رو دیوار نشانه ای که می گی با توپ بش بزنه . رو کاغذ بنویس بچین رو زمین روشون بپره ، جدول نشانه و جدول ترکیب درست کن بزن به دیوار هر شب قبل خواب یه دور بخونه و بخوابه از همه مهمتر کد بده برای هر نشانه یه کدی بزار که وقتی یادش رفت کد رو بگه یادش بیاد

املا زیاد بگو تمرین کنید منم پسرم کلاس اوله

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

نگران نباش یاد میگره

مثلا یک ساعت تمرین نکن ۱۰ دقیقه الان ۱۰ دقیقه یک ساعت بعد 

اینطوری در طول روز چند بار تکرار کن

جدول دوستی الفبا تو اتاقش بچسبون.‌کارت الفبا درست کن با کارت یاد بدا

وایت برد بگیر با وایت برد

تنوع در تمرین 

عدم تمرکز داره‌.....

چرا یاد گرفتین فوری برچسب بیش فعالی بزنید؟ الان همههههه بچه ها اینطورین طول میکشه یاد بگیرن شما بهت چیزی یاد بدن قطعا فردا یادت میره مگر تکرار و تمرین چه ربطی به عدم تمرکز داره

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

چرا یاد گرفتین فوری برچسب بیش فعالی بزنید؟ الان همههههه بچه ها اینطورین طول میکشه یاد بگیرن شما بهت ...

معلم و دکتر متخصص بهتر میفهمه .. اگر از اول سال تا حالا مشگل دارند باید با این دونفر همفکری کنند

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

عزیزم همه بچه ها تو این سن اینطوری هستن دختر من پارسال کلاس اولی بود یاد نمی گرفت هر نشانه رو روی یه کاغذ کوچولو مثل فلش کارت نوشتم هر روز نزدیک ده بار می پرسیدم کلمات رو هم همینطوری یاد گرفت املا و هم یاد گرفت فقط زیاد کار کن باهاش 

بیش فعال چیه اسم میزاریم رو بچه 

کدوم بچه آخه گوشی و تلویزیون و بازی رو ول می کنه درس بخونه؟فقط محیط و ساکت کن تلویزیون و گوشی خاموش بعد ببین یاد میگیره یا نه

من ترکیب ها رو همرو چسبوندم به دیوار کلمات جدید هم میچسبونم به دیوار در طول روز چندین و چند بار میگم مرور کنه مثلا بعد صبحانه بعد بازی بعد ناهار بعد کارتون و...البته ما هم چالش های زیادی داریم