2777
2789
تیکه کلام پسرم میگه سیسییییییی دندوناشم نشون میده دماغشم پهن میشه 😁😁😁😁

پسرت چندوقتشه؟

اگه خدا بخواد تیکر عروسیمه..خیلی مشکل داریم هرکی امضامو دید یه صلوات مهمونم کنه تو این تاریخ عروسیمونو بگیریم و راحت شیم.اجرتون با آقا امام زمان(عج)💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من همش میگم  عاقا یه چیزی بگم؟!

اینقدرم بدم میاد تکیه کلام دارم.

تازه قبل که تکیه کلامم جونم عزیزم بود

تا اینکه یه بار یه استادای جوونمون صدام کرد درجوابش از روی عادت گفتم جونم عزیزم اونم خیلی غلیظ!!همه هم ساکت بودن و فقط صدای من توی کلاس بود

بیچاره استاده خجالت کشید😭

دیگه به کسی نگفتم جونم عزیزم

خخخخخخ

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
من حودم( بَرَ بَ بَ ) شوهرم (به قول تو) البته به قول تورو وقتایی میگه که داره طولانی میحرفه..😍

خیلی باحاله،به قول تو😂😂

خب شاید طرف مقابل حرفی در این رابطه نزده باشه😂😂😂

خدایا شکرت
خیلی باحاله،به قول تو😂😂 خب شاید طرف مقابل حرفی در این رابطه نزده باشه😂😂😂

اره بخدا بعضی وقتا وسطی که داره حرف جدی میزنه میزنم زیر خنده میگه چته😡 منم میگم به قول تو هیچی😂😂😂

مثلا میگه 

اره نگا به قول تو همچین کاری خوب نیس اگ به قول تو انجام بدیم فلان میشه بعد به قول تو فلان کار میشه و اون یارو به قول تو اینجوری میگه و..😂😂😂

تیکه کلامم :

خفههه شو 😶 درمواقعی که حرف طرفو باور نمیکنم یعنی همون دروغ نگوووو. یا بروووووو

عاشقتممم 😍

دتر 😆 یعنی دختر

دوستم ی تیکه کلام داشت که خیلی ضایع بود منم یاد گرفته بودم میگفتم. که فهمیدم معنی بدی داره دیگه نگفتم. ولی تا بفهمم معنیش بده صد جا گفته بودم😩

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
امضات منو کشته,خخخ

فدااااااات 😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه