2777
2789
عنوان

نامزدی خواستگار قبلیتون میرید

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتی هم درست برو نه اینکه چهرت اونجا یجوری باشه وگرنه ممکنه پسرعموت ب دختره بگه این دخترعموم عاشقم ب ...

ن من به پسرعموم علاقه ای دارم ن اون به من :) فقط مادرش اصرار به این ازدواج داشت

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

خیلی عادی برو خوب نخواستی رد کردی ...مگه ناراحتی الان زن گرفته

ن ناراحت این نیستم ناراحت حرفاشونم... هی میگن موندی و ازدواج نکردی 

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

نه اصلا زشت این هست که شما بری بعد زن عموت هم چون از شما قبلا جواب رد شنیده فرصت گیرش میاد که همه اش ...

می‌دونم قرارع خیلی کنایه بشنوم 🫠

نه اصلا زشت این هست که شما بری بعد زن عموت هم چون از شما قبلا جواب رد شنیده فرصت گیرش میاد که همه اش ...

خوب تعریف کنه معمولا همه از عروس یا داماد جدید تعریف میکنن اینجوری حساسیت نشون بده که بدتره انگار اونا اسی رو رد کردن

اتفاقا ناراحو میشن که عروسشون نشدی،چون بافامیل پدریت میونه خوبی نداری،افاده ای باش

اونقدری که فامیل پدرم به من  و خانوادم بدی کردن ، هیشکی نکرده :)

پرو باش،محل سگ مده لهشون ،خودت رو بگیر پثل دخترای از دپاغ افتاده رفتارکن

همچین آدمی نیستم می‌دونی :) دلم نمیاد باهاشون بد باشم اما کاراشون که یادم میاد ...

ببین بنظرت چی بپوشم خوبه ؟