2777
2789
عنوان

خواستگارم و دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 24 پست
خودت حتما ۱۸ سالته؟چرا انقد زود دومی قطعا بهتره اما چون دوسش نداری به چشمت نمیاد دوست پسرت الان چکار ...

مربی بوکسه دوست پسرم

من واقعا میخوام صبر کنم منتهی پدرم میگه ازدواج کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی شما چند سالته؟ بگو تا سه سال قصد ازدواج ندارم. به پارتنرت بگو دوسال فرصت داری.. به اون فامیلت هم بگو آماده زندگی متاهلی نیستم..     وایسا ببین چی میشه. خودت هم بزرگتر میشی طرز فکرت تغییر میکنه

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
اسی شما چند سالته؟ بگو تا سه سال قصد ازدواج ندارم. به پارتنرت بگو دوسال فرصت داری.. به اون فامیلت هم ...

من ۱۸ سالم داره تموم میشه

منم والا همینو میگم منتهی نمی‌دونم چه فشاریه از طرف پدر و مادرم برای ازدواج من 

مربی بوکسه دوست پسرممن واقعا میخوام صبر کنم منتهی پدرم میگه ازدواج کن

بگو نمیخوام میخوام درس بخونم زوده برام واقعا هم زوده

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
من ۱۸ سالم داره تموم میشهمنم والا همینو میگم منتهی نمی‌دونم چه فشاریه از طرف پدر و مادرم برای ازدواج ...

پس تا ۲۲ صبر کن. مگه اینکه خیلی موقعیت طلایی باشه .. خونه زندگی لوکس و خونه ماشین آماده... شغل خوب.. خونواده حامی.. .. پسر خوب و به دلت باشه.

البته بعضی شهرها سن ازدواج شاخص مهمی هست. باید به شرایطت نگاه کنی

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
بگو نمیخوام میخوام درس بخونم زوده برام واقعا هم زوده

والا منم همینو میگم میگم من اصلا شرایط ندارم

میکن پس چطور چند ماه پیش با دوست پسرت میحواستی نشون کنی 

میگم خب اونو دوست داشتم یه حسی داشتم اینو اصلا نمیتونم هیچیشو تحمل کنم

پس تا ۲۲ صبر کن. مگه اینکه خیلی موقعیت طلایی باشه .. خونه زندگی لوکس و خونه ماشین آماده... شغل خوب.. ...

والا نمی‌دونم چی بگم هرچی جواب منفی میدم میگن تو که هنوز باهاش بیرون نرفتی تو که ندیدیش

از یه طرفم چون دوست پسر دارم نمیخوام باهاش حرف بزنم باهاش بیرون برم

خیلی تو دوراهی بدی گیر کردم