2777
2789
عنوان

خواستگارم و دوست پسرم

206 بازدید | 24 پست

سلام عزیزان 

راستش من بین یک دوراهی موندم که به هر طرف میرم به بن بست میخورم

من و دوست پسرم عاشق همیم، برای باهم بودن خیلی تلاش کردیم یک بار قرار بود نشون بشم بهم خورد بخاطر دخالت خانواده‌ها 

واقعا همه جوره همو دوست داریم، این آدم از هر نظر تایپ منه، بدنی استایلی چهره اخلاق همه چیش باب میلمه، ۱ سال و نیم هم هست که باهمیم ولی خانواده من هیچ جوره رضایت نمیدن که ما باهم باشیم

دوست پسرمم ۲۰ سالشه یعنی عملا نه سربازی رفته نه کار خوب هیچی، قراره که ۲ ۳ سال باهم دوست بمونیم تا شرایطش بهتر بشه

از این طرف یک خواستگار دارم که نگم براتون... هرشب بخاطرم گریه میکنه، فامیل مادرمه یه جوری شده که کل فامیل فهمیدن این آدم عاشق منه 

هیچ جوره ول نمیکنه، خودشو خانواده‌اش تا حالا سه بارم خواستگاری اومدن من جواب منفی دادم 

حسی که بهش ندارم به کنار ازش متنفر هم هستم، خیلی لوس و بچه ننه است، خیلی ببخشید ولی مثل زنا رفتار میکنه 

برعکس دوست پسرم که خیلی بزن بهادره و همه جوره میتونی روش حساب کنی این آدم انگار که قشنگ دختره نه پسر

بی‌عرضه است ولی خب شغل خوب داره پسر خوبی هم هست فقط میکم یک سری اخلاقا داره که به تایپ من نمیخوره

ولی همه جوره از طرف خانوادم‌ام راضین میگن همه چیش خوبه

خانما من چیکار کنم؟ دوباره سیزدهم خواستگاریمه

من چه جوابی بدم؟

از یک طرف دوست پسرمه که از وقتی شنیده هرشب داره گریه میکنه و رفته همه موهاشو زده میگه تقصیر منه میخوان شوهرت بدن من پول ندارم بیام جلو

از یه طرف هرچی جواب منفی میدم هیچکس حرف منو گوش نمیکنه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودت حتما ۱۸ سالته؟

چرا انقد زود 

دومی قطعا بهتره اما چون دوسش نداری به چشمت نمیاد 

دوست پسرت الان چکار میکنه دقیقا دانشجو هستش ؟

بگم اولی که اشتباهه بگم دومی تا ابد فک میکنی اگه اون میشد بهتر بود پس هیچ کدوم فعلا بنظرم صبر کن سنی نداری 

پسر ۲۰ ساله ام بدرد ازدواج نمیخوره

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

مجبور نیستی قبول نکن دوباره رد کن بعدا تو قراره با کسی که ازش بدت میاد زندگی کنی نه خانوادت اون موقعم هرچی بگی برمیگردن میگن میخواستی قبول نکنی مگه مجبورت کردیم

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به خاستگارت بگو دوست پسر داری و...

مشکل همینه که بقیه فکر میکنن من با دوست پسرم رابطم تموم شده

ولی خب به خواستگارم چندباری گفتم که من هنوز به عشقم فکر میکنم من نمیخوام وارد رابطه بشم منتهی نمی‌دونم این چه آدمیه هرچی من میگم میگه اشکال نداره من درک میکنم 

ببین عقلت چی میگه..... چون اگر با دلت رفتی جلو ۱۵سال دیگه افسوس میخوری و فایده نداره.‌‌‌‌‌‌‌......

عقلم میگه خواستگارم ولی واقعا ازش خوشم نمیاد اصلا دلم نمیخواد بهش فکر کنم

من بنظرم عاقلانه نیست وقتی توی رابطه ای هستی به کس دیگه ای فکر کنی اگر خیلی پسره رو دوست داری شرط کن ...

دقیقا همین کارو کردم عزیزم 

من حتی بهش فکرم نمیکنم میخوام به دوست پسرم برسم فقط

ولی اینجا پدر و مادرم خیلی تحت فشارم میذارن

مشکل همینه که بقیه فکر میکنن من با دوست پسرم رابطم تموم شدهولی خب به خواستگارم چندباری گفتم که من هن ...

چی بگم والا ، 

من جات باشم هر دو رو پاکت میکنم میزارم جلو در

دوشت پسر بچه 

خاستگار بی رگ و بی غیرت