2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تخصص دندون پزشکی زودتر به درآمد بالا میرسی ، ولی تخصص پزشکی یکم زمان می بره ، و در نهایت درآمدش بالاتر از دندون میشه.

به شرط تخصص های پولساز، مثل رادیو ، چشم ، پوست و نوروسرجن 

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

تخصص دندون پزشکی زودتر به درآمد بالا میرسی ، ولی تخصص پزشکی یکم زمان می بره ، و در نهایت درآمدش بالا ...

پوست درآمدش بالاست؟ 

فک میکردم کم درآمد ترین هاست

رویایی دارم که غیر ممکن نیست...🤍🖤
پوست درآمدش بالاست؟ فک میکردم کم درآمد ترین هاست

به هیچ وجه ‌.

فوق العاده تخصص لاکچرییه.

هم رتبه قبولیش خیلی خوبه ، هم ظرفیتش خیلی کمه به نسبت تخصص های دیگه ، هم شیفت های شب تو حین تحصیل خیلی کمه .

بعد از اونم درآمدش خیلی خوبه

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

پوست درآمدش بالاست؟ فک میکردم کم درآمد ترین هاست

ما پزشک نیستیم این رو میدونیم ، شما چطور دانشجوی پزشکی هستی که نمیدونی؟

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

به طور کلی درآمد دندون بالاتره 

اما

مدت مفید شغلی دندون خیلی کوتاهه

شما تا حالا دندونپزشک ۶۰ ساله چندتا دیدی؟؟؟؟ ولی پزشک تا روز قبل از مرگ از شغلش درآمد داره....

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
به هیچ وجه ‌.فوق العاده تخصص لاکچرییه.هم رتبه قبولیش خیلی خوبه ، هم ظرفیتش خیلی کمه به نسبت تخصص های ...

چه خوب

رشته تمیز و قشنگی هم هست 

رویایی دارم که غیر ممکن نیست...🤍🖤