از دیروز انگار اون مجاری ادرارم مسدود شده، کلی مایعات میخورم ولی دستشویی که میرم ادرارم خیلی کمه، و جریانش هم خیلی فشارش کمه و انگار یچیزی جلوشو گرفته، و هر چقدر میخوام فشار بدم فایده ای نداره، انگار بی حسه
چیکار کنمم؟ خیلی ترسیدم
و پریودم هستم، به تازگی هم سرما خوردم، به اینا ربطی داره؟؟
ربط دارن خانم. روده ی حجیم شده میزراه رو تنگ میکنه.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
الان تو یک همچین وضعیتیمآخرین مدفوع مال دیروز یا پری روز بود روز پنجم پریودمم سرما خوردگی شدید (فک ک ...
نمیدونم واقعا. ولی وقتایی که یبوست باعث چنین مشکلی میشه یه راهکار هست که میتونی امتحانش کنی اقلا تا وقتی بری دکتر یا خوب شی زجر نکشی.
برو دستشویی بشین ولی چمباتمه نزن که شکمت فشار بیاد. کمرتو صاف نگه دار یه جور که شکمت تا نشه. ببین میاد؟ قبلا یه بار اینقدررررر به مشکل خورده بودم که مجبور شدم ایستاده کارمو انجام بدم فقط از دردش رها شم. اگه خیلی اذیت بودی فوق نهایتش تو حموم ایستاده ببین میاد؟