2777
2789
عنوان

نمیتونم دستشویی کوچیک کنمم

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 20 پست
میگه ادرار تو میگی یبوست ☹️

ربط دارن خانم. روده ی حجیم شده میزراه رو تنگ میکنه.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه نمیدونستم . ببخشید

چیزی نگفتم منم که 😁❤

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
ربط دارن خانم. روده ی حجیم شده میزراه رو تنگ میکنه.

الان تو یک همچین وضعیتیم

آخرین مدفوع مال دیروز یا پری روز بود 

روز پنجم پریودمم 

سرما خوردگی شدید (فک کنم آنفولانزا) گرفتم 

صبح پس دادم 

و احتمالا یک مقدار تب دارم 

دور کمرم و زیر نافم درد میکنه

به اینا ربط داره؟ امیدوارم عفونت ادراری که بقیه میگن نباشه 

لاااایک نکنننن😤
الان تو یک همچین وضعیتیمآخرین مدفوع مال دیروز یا پری روز بود روز پنجم پریودمم سرما خوردگی شدید (فک ک ...

نمیدونم واقعا. ولی وقتایی که یبوست باعث چنین مشکلی میشه یه راهکار هست که میتونی امتحانش کنی اقلا تا وقتی بری دکتر یا خوب شی زجر نکشی.

برو دستشویی بشین ولی چمباتمه نزن که شکمت فشار بیاد. کمرتو صاف نگه دار یه جور که شکمت تا نشه. ببین میاد؟ قبلا یه بار اینقدررررر به مشکل خورده بودم که مجبور شدم ایستاده کارمو انجام بدم فقط از دردش رها شم. اگه خیلی اذیت بودی فوق نهایتش تو حموم ایستاده ببین میاد؟