2777
2789

خیلی همش نگاش میکنم و بهش فکر میکنمم

۴ جلسه رفتم لیزر خیلیی کمرنگ شده 

دوستم میگ لیزر نرو/: پاک نمیشه فقط کمرنگ میشه نمیدونم چکار کتم

باز بهتر از هیچیه که پررنگ باشه 

تتوی چیه؟

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا پشیمون شدین چطور بود؟منم دوست داشتم برم

طرحی که دوس داری بزنی رو اون قسمتی که دوس دارید تتو بشه با خودکار بکشید هروقت پاک شد دوباره تمدیدش کنید ببینید اگه دلتونو نمیزنه و حس بدی بهتون نمیده بعد برید برای تتو این روش ۹۹درصد جوابه

باربی_سایت🎀

منم یه جلسه رفتم لیزر ابرو چند روز پیش دوسدارم پاک شه🥲

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من خط چشمم کامل پاک شدهه

ااا چ خوب پس دستتم پاک میشه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘