2777
2789
عنوان

برای چهارمین بار آزمون شهری مردود شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 21 پست

عیب نداره چیزی نیست

حالا من بار چهارم قبول شدم 

برای پارک دوبل:اول آینه به آینه میکنی،بعد یه دور(۳۶۰درجه)سمت شاگرد(افسر)میچرخونی،بعد دنده عقب میگیری(اول میری دنده دو بعد میری دنده عقب)،بعد که آینه ت خورد روی خط صندوق عقب ماشینی که داری باهاش دوبل میزنی فرمونو کامل میچرخونی سمت خودت(سمت چپ)بعد همون دنده عقبتو میری تا جاگیر بشی.

برای اینکه بعد دوبل دنده عقب بگیری:خب مگه تو فرمونتو قفل نکردی سمت چپ توی دوبل؟حالا همونو یه دور و نیم بچرخون سمت راست بعدم به همون دنده عقب گرفتنت ادامه بده.همین

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
وااای یعنی دوباره باید پول بدی و ثبت نام کنی؟؟؟؟منم فقط دو ماه وقت دارم بعدش انقضا میگذره

آره مجدد باید از اول پول بدم، معاینه چشم برم، آیین نامه امتحان بدم و الی آخر، البته من از رانندگی خوشم نمیاد و دل و جرائتش رو ندارم اما همیشه خانمایی رو که رانندگی میکنن تحسین میکنم ۳ هیچ از ماها جلوترن، شمام اصلا ناامید نشو، شده ۱۰ بار بری برو گواهینامه تو بگیر، حتما موفق میشی✌️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این ک نقطه ضعفت رو میفهمی خیلی عالیه گلماونقدر تمرین کن تا تبدیل بشه ب نقطه قوتتمنم با دوبل مشکل داش ...

خب خدا روشکر که راحت دوبل می‌زنید 

ممنون عزیزم آره دیگه میخوام تنها برم تمرین هرروز شاید دفعه بعد قبول شم

آره مجدد باید از اول پول بدم، معاینه چشم برم، آیین نامه امتحان بدم و الی آخر، البته من از رانندگی خو ...

خیلی ممنون عزیزدلم 

مچکرم از انگیزه دادنتون

ان شاءالله شما هم موفق باشید 

خب خدا روشکر که راحت دوبل می‌زنید ممنون عزیزم آره دیگه میخوام تنها برم تمرین هرروز شاید دفعه بعد قبو ...

ب خودت با کلمات اعتماد ب نفس بده

انشالله حتما قبول میشی 

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه
اهاان متوجه شدم دستت درد نکنه عزیزدلم

خواهش میکنم قشنگم😘ایشالا تو هم این سری قبول میشی اصلا بابت غصه نخوریا🥺برای خیلیا پیش میاد

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒