2777
2789

انجام حس ششم و آینده بینی من انجام میدم صد درصد واقعی و دقیق کارت تا رو ت میندازم رد خور نداره ولی فقط به شرط نصب برنامه میلی با کد دعو تم اگه کسی نداشته باشه نصب کنه با کدم بعد اگه خواست حذفش کنه فقط ثبت نام با کد من باشه.هرکی خواست انجام بده درخواست بده بیاد اونجا راهنماییش کنم بعدش اسم و نیتشو بگه من براش انجام بدم. من کارمه خیالتون راحت

مردم رد دادن

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول بگو تا نصب کنم😂

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

من شغلم بازاریابی و برنامه نویسی فضای مجازیه این ف ال هم با هزینه های منصفانه میگیرم اما بخاطر کارم نیت کردم تو مجازی انجام بدم که هم شما به من کمک کنید هم من به شما چون شما با نصب اون برنامه رتبه منو بالا میبرید لطف بزرگی درحقم میکنی🙏بعدش هر سوال و نیتی هم داشتی برات جواب میدم

خب من برا اینکه از تو مطمعن شم و نصب کنم ( با اینکه تاحالا اصلا اینجور برنامه هارو نصب نکردم ) باید ...

عزیز من طبق اسم و نیتت برات کارت تا رو ت میندازم یه چیز کلی درمورد زندگیت و چیزایی که شده و قراره بشه برات میگم. کاش میشد ببینی واسه اونایی که گرفتم چجوری متعجب شدن از واقعیت و کلی تشکر کردن حتی شماره و آیدی تلگراممو خواستن. دیگه خودت میدونی ولی هیچ ضرری نداره خواستی درخواست بده