2777
2789
عنوان

الان چی میرسه بزارم برای ناهار پیشنهاد بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 32 پست
اره این خوبه

پوستشونو بکن بزار بپزه باکمی اب بعدابش تموم میشه یکم سبزی خشک ونمک و فلفل سیاه بزن ... خودش میشه پوره سیب زمینی .کره ام بزن

اینم یه دستور . جدا از کوکو

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام سرای ایرانی استخدام شدین؟

سلام عزیزم نه

شما همونی هستید که ازتون سوال پرسیدم؟

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

نه عزیزم من مشهدم فرم فرستادم گفتن یکشنبه زنگ میزنیم برای مصاحبه خیلی استرس دارم

عزیزم اصلا استرس نداشته باش

مصاحبه اون قدرهاهم سخت نیست

با اعتماد به نفس و شم کاری برو جلو

مطمئن باش قبول میشی

موفق باشی😍😍

میتونم چندتا سوال بپرسم؟

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

نه عزیزم من مشهدم فرم فرستادم گفتن یکشنبه زنگ میزنیم برای مصاحبه خیلی استرس دارم

عزیزم برای کدوم بخش فرم فرستادی؟یعنی کدوم حیطه کاری کارشناس یا ....

بعد اینکه تحصیلاتتون چقدره

و توی رزومه چه چیزهایی رو ذکر کردید

من اصلا پیگیر نشدم یعنی درخواست و رزومه و... ندادم

چون فعلا دانشجوام توان کار کردن ندارم

عزیزم اصلا استرس نداشته باشمصاحبه اون قدرهاهم سخت نیستبا اعتماد به نفس و شم کاری برو جلومطمئن باش قب ...

سلام عزیزم تا حالا جای درست و حسابی سرکار نرفتم واسه همین هیچ تجربه ای از مصاحبه ندارم

ممنونم بهم دلگرمی دادی

حتما بخاطر میسپارم که با اعتماد به نفس رفتار کنم

عزیزم برای کدوم بخش فرم فرستادی؟یعنی کدوم حیطه کاری کارشناس یا ....بعد اینکه تحصیلاتتون چقدرهو توی ر ...

برای بخش مانیتورینگ

کارشناسی هستم

تو دیوار آگهی دادن پیام که دادم یه لینک فرستادن چک کردم دیدم مال سایت ای استخدامه و مطمئنه اونجا خودش پر کردن رزومه داره عین ثبت نام کردن نام و نام خانوادگی تحصیلات سابقه کار و توضیحات در مورد کار قبلی تست شخصیت mbti هم داره همونجا انجام دادم بهم پی دی اف داد فرستادم واسه شون گفتن یکشنبه تماس میگیریم برای مصاحبه

برای شما هم وقت زیاده انشاالله فارغالتحصیل که شدی موقعیت شغلی خیلی بهتری نصیبت میشه

عزیزم برای کدوم بخش فرم فرستادی؟یعنی کدوم حیطه کاری کارشناس یا ....بعد اینکه تحصیلاتتون چقدرهو توی ر ...

برام جالبه اون خانم گفت حقوقش 30 تومنه

ولی اینا آگهی دادن از وزارت کار تا 15 درباره مزایاشم گفتن تو مصاحبه اعلام میکنیم یعنی با مزایاش میشه 30 تومن؟

برام جالبه اون خانم گفت حقوقش 30 تومنهولی اینا آگهی دادن از وزارت کار تا 15 درباره مزایاشم گفتن تو م ...

شاید شما تازه کارشون هستی اینطوریه

مزایا فکر نکنم منظورشون افزایش حقوق باشه

منظورشون سنوات و عیدی و بن تخفیف و... هست

عزیزم با ساعت کاریش اوکی هستی؟

عزیزپ ببین میری اونجا اصولا سوال هایی میپرسن که در نتیجه بفهمن ایا توی کرا با همکارها و... به مشکل میخوری یا نه؟

ایا منظم و وقت شناس هستی؟

اونجا میری سریع جواب نده یه چند لحظه فکر کن

اراسته و مرتب برو

به موقع برو حتما