2777
2789
عنوان

باردارا تروخدا بیاین عسل خوردم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 95 پست
من خیلی کمر دردم نه میتونم بشینم نه وایستم به بخابم.... زید دل منم درد مییره..... عدد بتات چن بود خی ...

عدد بتا من دو روز تاخیر ۲۱۷۰

عدد بتا شما چند بود؟

منم خیامم

خیام ۳۲

اگه دوست داشتی درخواست بدم ایدی بفرستم تلگرام پیام بده هم و داشته باشیم باهم تو ی هفته ایم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عدد بتا من دو روز تاخیر ۲۱۷۰عدد بتا شما چند بود؟منم خیاممخیام ۳۲اگه دوست داشتی درخواست بدم ایدی بفرس ...

از من دوروز تاخیر 60بود 48ساعت بعد شد 350.... فردا قراره بازم ازمایش بدم با ده روز تاخیر 

من 42ام 

درخاست بده ولی این کاربری اصلیم نیس 

تلگرام ندارم عزیزم 

عزززم تو ۵ هفته زوده برای سونوگرافی 

بزار ۸ هفته بشی 

انقدر استرس نداشته باش 

دوست داشتی سوره یاسین بخون برای ارامشت 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
از من دوروز تاخیر 60بود 48ساعت بعد شد 350.... فردا قراره بازم ازمایش بدم با ده روز تاخیر من 42ام درخ ...

ایدی یا نشونی از اوما بده نصب میکنم بهت پیام میدم چون همسایه هم هستیم البته من دارم جابجا میشم ازینجا😁

اتفاقا بهم گفتن عددت خیلی بالاست احتمالا دوقلو باشه دکترمم دید عددم بالاست برای ۶ هفته و ۴ روز سونو قلب نوشته تازه اول ۶ هفته نوشته بود خودم گفتم جلوتر بزنین

اخه میخام بدونم بچم سالمه🫠

الان تو سونو در نهایت فقط کیسه زرده ببینن 

که اونم باز ممکنه دیده نشه 

بنظرم رفتنت بی فایده هست 

بزار حداقل ۷ هفته برو 

من ۶ هفته دوروز رفتم دکتر بازم قلبو ندید 

دقیق ۸ هفته دید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
شما یادتونه عدد بتاتون چند بود

بله 

من سر دو قلوهام ۴۸۰ بود فکر میکنم 

دوروز قبل از موعد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جالبه پس وقتی خدا بخاد نگه داره به این چیزا نیست

نه بابا من اخرهای بارداریم حتی زعفرون میخوردم اما خیلی کم توغذا .....

عسل خوردی اما دیگه نخور ونگرانم نباش 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶