2777
2789
عنوان

باردارا تروخدا بیاین عسل خوردم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 95 پست
به خاطر سرماخوردگیه گلبولای سفید زیاد شدن و علائم بارداری رو از بین میبرن نگران نباش

چه جالب. من کلللل بارداری م تهوع و ویار شدید داشتم. از هفت هشت هفتگی شروع شد تا روی تخت زایمان من بالا آوردم. فقطططط سه روز اون وسط تهوع نداشتم. اونم تب و لرز داشتم و مریض بودم. نمیدونستم به این دلیل بوده.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بارداری دومم چیزی نشد با اینکه نگران بودممیفهمم سقط که داشته باشی همش نگرانی ان شاالله خداحفطش می ...

فدات عزیزم ممنون که درکم میکنی الان زایمان کردین بسلامنی؟

اخه عسلش خیلییی گرم بود جوری که همه شوفاژا خاموش کردم گرمم شده بود عرق کردم

مریض بودی تب و لرز داشتی دختر. بعد حالت جا اومده تبت افتاده عرق افتادی. این یعنی رو به بهبودی. ربطی به عسل نداشته. مگه آدم عسل بخوره گرمش میشه.

یه آب‌جوش عسل خوردن هیچ نگرانی ای نداره. این نگرانی ت برای جنین و بیماری خودت مضرتره گلم.

برو به خودت برس استراحت کن زود خوب بشی.

ی خانومه دیشب تو نی نی سایت نوشته بود من ی قاشق عسل خوردم فرداش افتادم لکه بینی و بعدش سقط شد😶

الکی گفته 😅😅اگر میگن فلان چیز باعث سقط میشه منظور مقدار زیاد هست عزیزم 

دیگه حتما دیدی حتی بعضیا برای سقط حنا و زردچوبه و اسپند و زعفرون میخورن بازم بچه سقط نمیشه 

مریض بودی تب و لرز داشتی دختر. بعد حالت جا اومده تبت افتاده عرق افتادی. این یعنی رو به بهبودی. ربطی ...

ممنون عزیزدلم

خدا خیرتون بده

خداروشکر هنوزم ادمای مهربون پیدا میشن که وقتی از همه جا بیزاری به زندگی امیدوارت کنن💙

الکی گفته 😅😅اگر میگن فلان چیز باعث سقط میشه منظور مقدار زیاد هست عزیزم دیگه حتما دیدی حتی بعضیا بر ...

مرسی قشنگم لطف کردی از کمکت💙 انشالله اتفاقی نیوفته براش