2777
2789
عنوان

پریشب رفته بودم پاساژ دلگشا

79 بازدید | 7 پست

یه کراپ دامن دیدم خیلی خوشگل بود بعد قیمت کراپشو پرسیدم بیشتر حالت نیمتنه دکلته بود قیمت تکش ۲۵۷ بود بعد پرسیدم ستش با دامن چنده؟گفت یک ملیونو ۸۹۸ با خودم گفتم اون دوتومنش چیه دیگه یهویی بگو یکو نهصد 

دامن تحفه ای هم نبود کلا تور بود جنس خاصی نداشت که بگم به خاطر اون گرونه!!!!نخریدمش آخر

ولی واااقها خیلی چیزای خوشگلی داشت پاساژه تقریبا فک کنم ده طبقه ای میشد حتما برین

یه لوازم آرایشی هم بوود دکور وااااااااااااقعا خفن و چشمگیری داشت،بعد مردم به خاطر خرید ازش صف کشیده بودن،آنقدر شلوغ بود برای اینکه دزدی نشه درو بسته بودن سه نفر سه نفر راه میدادن داخل

ما وایساده بودیم یهو صدای آژیر اومد طولانی و بلند،گفتیم شاید دزدی شده،پیرامون ریخته بود صداش وااااقعا وحشتناک بود

خلاصه که خیلی پاساژ خفنیه به جای ایرانمان و کوروش مال که وقتی میری هیچی نمیتونی بخری برید اینچا

#بیشعوری_ ممنوع  

من یکی دو هفته پیش میخاستم برم عروسی رفتم پاساژ دلگشا هیچ کوفتی نداشت یه اورال میخاستم 

تمام لباسا یا کت کوتاه یا پالتو یا کاپشن اصن لباس مجلسی نداشت مغازه ها تک وتووووک

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

من یکی دو هفته پیش میخاستم برم عروسی رفتم پاساژ دلگشا هیچ کوفتی نداشت یه اورال میخاستم تمام لباسا یا ...

خب لباس مجلسی نداره اونجا اشتباه رفتی دیگه 

برای لباس مجلسی بابد میرفتی کوچه برلن پاساژ کمپانی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یکی دو هفته پیش میخاستم برم عروسی رفتم پاساژ دلگشا هیچ کوفتی نداشت یه اورال میخاستم تمام لباسا یا ...

آره خب مجلسی نمیفروشن،نجلسی میخوای باید بری یه مرکز تخصصی،اینجا بیشتر فصلی میفروشن

#بیشعوری_ ممنوع  

خب لباس مجلسی نداره اونجا اشتباه رفتی دیگه برای لباس مجلسی بابد میرفتی کوچه برلن پاساژ کمپانی

قبلن رفته بودم دو سه بار لباس مجلسیم داشت اندفه خیلی بد شده بود 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

آره خب مجلسی نمیفروشن،نجلسی میخوای باید بری یه مرکز تخصصی،اینجا بیشتر فصلی میفروشن

آره از پیروزی گرفتم یه کت ولی خب قبلن رفته بودم خیلی مجلسی داشت

قبلن رفته بودم دو سه بار لباس مجلسیم داشت اندفه خیلی بد شده بود

ببین خیلی بزرگه قشنگ چهار پنج ساعت باید وقت بزاری بگردی کلشو خیلیم لباس فروشی داره شاید مجلسی داره ولی کمه،چون منم چیزی ندیدم مجلسی

#بیشعوری_ ممنوع  

ببین خیلی بزرگه قشنگ چهار پنج ساعت باید وقت بزاری بگردی کلشو خیلیم لباس فروشی داره شاید مجلسی داره و ...

اره بابا من خیلیی رفتم تاحالا