2777
2789
عنوان

تتو کردن اسم همسر

665 بازدید | 21 پست

خواهرم می‌خواستن با کسی‌که داره باهاش ازدواج می‌کنه اسم هم دیگر رو‌ روی بدنشون تتو کنن

کلی براش توضیح دادم که تو نباید این کار رو انجام بدی و اجازه بده فقط پسره تتو کنه

الان باهاش حرف زدم و برای اولین بار به حرفم گوش داد و خودش تتو نزد

فقط پسره تتو زده

به شما هم همین توصیه رو می‌کنم معمولا بیشتر افراد حتی اگر رابطه‌هاشون هم حفظ بشه از تتو زدن پشیمون میشن و‌ ریمو تتو هم میگن خیلی جالب نمیشه

خودمم خیلی خوشحالم که تتو نزدم

در این یک زمینه اجازه بدید فقط مردها باخت بدن😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هیچی دلم نمیاد بزنمیه دوست تتو آرتیست دارم هی میاد من رو فریب بده یه چیزی بزنم😅

منم بعضی وقتا سر یه چیزایی وسوسه میشم🤣 ولی خب گذاشتم سنم بالاتر رفت (۴۵ به بالا) که حداقل کمتر خسته بشم ازش 

ولی کلا اسم دوست ندارم بزنم

پوست ارزشمند ترین و گرانترین پوشش انسان است چرا باید گند بزنیم بهش من حتی اسم بچه مو هم تتو نمیکنم پ ...

من دلایل زیادی برای تتو نزدن دارم

ولی داشتم طرف مقابل اسم من رو تتو کنه 🤣

من دلایل زیادی برای تتو نزدن دارمولی داشتم طرف مقابل اسم من رو تتو کنه 🤣

ااگر راحت بودی و معذبت نمیکنه 

میگی چه دلایلی ؟

من به غیر از اینکه اون رابطه بهم بخوره و اون فرد حالش بدبشه یا قضاوت بشه بخاطر اون تتو،چیز دیگه ای رو حقیقتا درک نمیکنم 😅

واسم سوال شد

من دلایل زیادی برای تتو نزدن دارمولی داشتم طرف مقابل اسم من رو تتو کنه 🤣

خداروشکر خانم دکتر گوش دادن به حرف شما 

واقعا خوشحال شدم 💓

کاش تو همه زمینه هایی که صاحب نظرید ازتون استفاده میکرد اینطوری صد هیچ از دخترای هم سنش هم جلو میزد 

چه برسه به خدایی نکردن باخت دادن و متضرر شدن 

منم با تتو مخالفم 

چون بعد یه مدت تکراری میشه و دلزده میکنه 

و پاک کردنش عوارض زیادی برای پوست داره

مریم جان فکر کنم خانم دکتر از دید پزشکی قانع کردین که منصرف شده😅

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

ااگر راحت بودی و معذبت نمیکنه میگی چه دلایلی ؟من به غیر از اینکه اون رابطه بهم بخوره و اون فرد حالش ...

مثلاً اگر پوستش حساسیت پیدا می‌کرد و دلایل پزشکی دیگه که خودش بهتر از من می‌دونست و می‌خواست انجام بده

از طرفی توی فرهنگ ما تتو چیز جالبی نیست و باید در بیشتر جمع‌ها دنبال کاور کردنش باشی یا با لباس یا با کرم  و…

من همون دوست تتو آرتیستم خودش خیلی از نظر اجتماعی لطمه خورد بخاطر تتوهاش 

حتی خواهرم هم ازش بدش میومد و من بهش گفتم فلانی میگه تتو اعتیاد میاره و اینم ببین که اونم یه آدم تحصیل‌کرده و با خانواده هست و مثل خیلی از تتو آرتیست‌های دیگه نیست پس خودت رو با اون متفاوت نبین

خداروشکر خانم دکتر گوش دادن به حرف شما واقعا خوشحال شدم 💓کاش تو همه زمینه هایی که صاحب نظرید ازتون ...

من هم به خواهرم میگم هم توی سایت هم گفتم

که اگر درحد یه درس عبرت به من نگاه کنید خیلی چشمتون باز میشه ولی خب خواهرم گوش نمیده

منم با تتو مخالفم چون بعد یه مدت تکراری میشه و دلزده میکنه و پاک کردنش عوارض زیادی برای پوست دارهمری ...

خودش از نظر پزشکی از عوارضش یه اطلاعاتی داشت که البته همه دارن

ولی خب من بهش این رو گفتم که توی بعضی شرایط یا بعضی جمع‌ها مجبوره کاورش کنه

یا دوستم مسئله اعتیاد‌ به تتو رو در خیلی از مشتری‌هاش دیده

خودشم داشت و خودش برای خودش یه چیزهای عجیبی میزد 

مثلاً دستگاه آورده بود خونه‌ی من برای یکی یه چیزی بزنه بعد یهو سه نصفه شب بیدار شدم دیدم داره رو پاهای خودش جغد میزنه

حالا پشیمونه ولی میگه کسایی هم که ریمو کردن پشیمون‌تر هستن