2777
2789
عنوان

بنظرتون برم کلاس میکاپ یا خیاطی

152 بازدید | 14 پست

نوزده سالمه امسال پشت کنکورم ولی حوصله و علاقه ای به درس ندارم مخم نمیکشه تو فکر اینم یه هنری یاد بگیرم و ادامه اش بدم که بتونم پول در بیارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین بستگی به بودجه ات داره و ببین به کدوم علاقه‌ی بیشتری داری ولی من باشم میرم خیاطی چون الان مردم دیگه کمتر پول میکاپ میدن بیشتر خودشون توی خونه ارایش میکنن و همه هم دیگه بلد شدن 

خیاطی همیشه متقاضی داره چه محرم باشه چه عید باشه چه اصت هیچ مناسبتی نباشه ولی میکاپ علاوه بر هزینه های تموم نشدنی متریال بگیر نگیر داره و کلا همه موقع سال درامد نداره مثلا سمت ما محرم و صفر عروسیا کمه

ایشالا ک خیره

والا سالن داراشم اینجور که شما میگی زیاد بلد نیستن درست آرایش کنن فقط تعداد محدودی میکاپ کار خوب و ش ...

منم موافقم باهاشون الان دیگه واقعا همه برا میکاپ‌نمیرن ارایشگاه هرکس یچیزی بلده به اندازه عروسی فامیل یعنی حداقل سمت ما اینطوریه فقط برا فامیلای نزدیکشون میرن 

ایشالا ک خیره

نمیدونم بستگی داره کجا باشی 

مثلا خانواده ما هیچ وقت خیاطی نمیرن هیچ کدوم آماده میخریم اما آرایشگاه میریم 

یکیم ممکنه برعکس باشه ببین جایی که هستی چی بیشتر تقاضا داره و علاقت بیشتر به چیه 

من مدرک خیاطی دارم اما هیچ وقت کار نکردم چیزای ساده و دم دستی هم مثل لباس خونگی مانتو چیزی نیاز به دوختن باشه خواهرم میدوزه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

هرکدومو که بیشتر توش استعداد داری!

درسو هم برای علمش ادامه بده، به نظرم هرکسی باید یه چیزی رو به صورت علمی و تخصصی توی زندگیش بلد باشه! خودم حماقت کردم و ادامه ندادم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم