2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کشاورز یا زمین دار؟کشاورزی شغل سختیه کار یدیه دیگه زحمت داره ولی کسی که زمین برا خودش باشه درآمدش با ...

کلا باید خانوادگی زحمت کشید مرد و زن نداره 

ولی مردا سخت تر کار میکنن نه؟

من بابابزرگم و  عموم کشاورزه .

مامان بابام معلمن تو این همه سال فقط یه خونه و ماشین تونستن بخرن یه خونه و یه زمینم که بهشون ارث رسیده .

ولی بابابزرگم که کشاورز بود ۱۵ هکتار باغ داشت . خونش تو روستا بود ولی همون خونه ش ۴۰۰ متر بنا و هزار متر حیاط داشت .

عموم که کشاورزه اندازه بابابزرگم پولدار نیست ولی اونم نیسان داره ، ماشین شخصی جدا هم داره دو تا خونه و چند هکتار زمین هم داره تازه پنج تا بچه رو جهیزیه آنچنانی داد . 

مامان بابای من دو تا بچه رو خرج جهیزیه و عروسی دادن

کلا باید خانوادگی زحمت کشید مرد و زن نداره ولی مردا سخت تر کار میکنن نه؟

بستگی داره کلا زندگی روستایی سختیای خودشو داره اگه اول راه باشی آره باید پا به پای شوهرت کار کنی ولی اگه رو غلتک بیفتی میشینی خانومی میکنی لازم نیس کاری انجام بدی

من بابابزرگم و عموم کشاورزه .مامان بابام معلمن تو این همه سال فقط یه خونه و ماشین تونستن بخرن یه خو ...

هر شغلی سختیه خودشو داره نمیشه گفت کدوم راحته کدوم سخت ولی کارهای اداری یکم راحتر از کشاورزی ایناست 

عموت یا پدربزرگت خیلی سختی کار کشیدن که به اونجا رسیدن

ان شاالله همیشه موفق باشند💙🦋

کلا باید خانوادگی زحمت کشید مرد و زن نداره ولی مردا سخت تر کار میکنن نه؟

برای ما مادربزرگم بود .

بابابزرگم میرفت قمار میکرد همش 

زمان ش اه زمینا بی صاحاب بود 

هر کس که زمین های بیشتری رو برنج و درخت میوه و سبزیجات میکاشت به اصطلاح اباد میکرد اون زمین مال خودش بود .

بعد خاله م تعریف میکنه مادربزرگم همش به بابابزرگم سخت میگرفته که برن زمینای بیشتری رو اباد کنن ولی بابابزرگم اهمیت نمیداده .

ده تا بچه رو بزرگ کردن ، به هر ده تا بچه هم یه تیکه زمین رو دیگه  دادن

تازه بابابزرگ مامانبزرگ من بی سواد و روستایی بودن الان طرف دکترا داره خرج یه بچه رو نمیتونه بده تو ا ...

اره واقعا وضعیت کشور خیلی بد شده بخدا خیلیا از بیکاری،، روی میارن به کشاورزی😂😂