2777
2789

که واقعا خوب باشه به روز باشه پولکی نباشه خسته شدم...

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دکتر معصومه یونسی از اون شلوغاس ک چند نفری میرن داخل و کلی دستیار داره ولی حواسش باز هست و کارش خوبه 

دکتر ماموریان اصفهانی دکتر یکی از اشناهامه ای وی اف شد ایشون تو قلهکم بودن ک برا ناباروریه ولی باید هزینه کنی و جفتشون و کلا این روند درمان گرونه 

مگر اینکه بری کلا قلهک که کمتر در بیاد 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

به نظرم برای سقط مکرر فقط دکتر زنان ملاک نیست چون دلایل اصلی دیگه ای مثل اسپرم و ژنتیک هم دخیل هست.  به نظرم رویان یا ابن سینا مراجعه کنید.  ابن سینا به سقط مکرر معروفه.  رویان هم بررسی ژنتیکی رو اهمیت میده.  البته این مورد بیشتر برا زوج که نسبت فامیلی دارن هست

عزیزم من بندرعباس هستم میتونم کمکت کنم؟

نه من تهرانم عزیزم

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

به نظرم برای سقط مکرر فقط دکتر زنان ملاک نیست چون دلایل اصلی دیگه ای مثل اسپرم و ژنتیک هم دخیل هست. ...

پارسال همسرم عمل شد آزمایش دادیم همه چی اوکی بود و عالی من تنبلی دارم اما بادارو‌هم‌تخمک خوب دارم