2777
2789
عنوان

چقدر بی ادبن بعضیا تو سایت

196 بازدید | 16 پست

طرف یه تاپیک میزنه سوال میپرسه هرچی دلشون میخواد میگن مسخرش میکنن خب عقده چی مونده رو دلتون جنبه ندارید نرید تو تاپیکا مگه اسلحه گذاشتن رو سرتون که نظر بدین

گر مسلمان،گر مسیحی،گر یهود؛آدمی باشید مذهب هرچه بود...                                                                                                                                       

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قبول کن بعضی تاپیکام زیادی چرته

اره 

ولی دیدم بعضیا سوالشون منطقیه 

خودمو نمیگم 

یه خانومی تاپیک زده بود درباره بچش میپرسید الان یادم نیست بعد هرچی خواستن گفتن بهش دلم سوخت

طرف تاپیک زده میخوام فسنجون بپزم میشه توش گردو نریزم😐

خدایی جواب این ادم و چی باید داد

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بعضی ها هم دنبال فویشن 😅🤣🤣مثلا اونی که گفت عاشق مرد متاهل شدم واجب فوش بود

اونارو نمیگم 

اونا که خب مشخصه برا چی اومدن تو سایت

طرف تاپیک زده میخوام فسنجون بپزم میشه توش گردو نریزم😐خدایی جواب این ادم و چی باید داد

بابا اینارو نمیگم 😂😐

منم یادمه خانمه یه چیزی تعریف کرد سنشم کم بود فکر کنم 19 گفت بچمو زدم همه ریختن سرش تو مادره بدی تو فلانی چیکاری حالا انگار خودشون تاحالا خطا نکردن

بیا نااُمید نَشیم،شایَد دَردی کهِ امروز تَحمُّل میکُنی،راهِ نجاتِ تو دَر آینده‌ِ باشه...🌱🦋

الان خودتم از تاپیک زدنت پشیمون میکنن🤣🤣🤣

🤣🤣🤣

پروفایلت😍

برای تاپیک های چرت کاری ندارم 

ولی واقعا بعضی جاها یه مشت بچه بیشعور میریزن و هر چی دهنشون در میاد میگن یا خانمای نامحترمی که هر چی خلاف میلشون باشه توهین میکنن 

چند وقت پیش یه نفر انقد به حیوون دار ها فحش داد بعد همیشه هم حرف از خدا و دعا و این چیزا میزنه 

اما سگی که تو خونه کسی دیگس و به اون هیچ ربطی نداره عصبیش کرده بود انقد فحش داد که حد نداره از آدمایی که فک میکنن دینداری فقط حرف زدنه متنفرم امیدوارم یه روز بچش سگی گربه ای چیزی بیاره تو خونشون تا بفهمه یا مجبور شه با سگ و گربه یه جا باشه تا ببینه حداقل اینا از اون خوش ذات ترن

چقدر حرف زدم یهو یادم افتاد عصبی شدم هر جا هستی لعنت بهت زن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اره ولی دیدم بعضیا سوالشون منطقیه خودمو نمیگم یه خانومی تاپیک زده بود درباره بچش میپرسید الان یادم ن ...

آره خب این خوب نیس

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

برای تاپیک های چرت کاری ندارم ولی واقعا بعضی جاها یه مشت بچه بیشعور میریزن و هر چی دهنشون در میاد می ...

اره دقیقا 

حرف دلمو زدی

آروم باش😂🤦‍♀️