2777
2789

داشت میشد چهار سال که با همیم

وقتی فکر میکنم ،پیش خودم میگم آقا من این رابطه رو شروع کردم چون دوسش داشتم چون خوشم میومد ازش نیومدم که بحث کنم پنهون کاری ببینم دروغ بشنوم تو فکرمم نمیومد

بعضی وقتا مشروب می‌خورن با دوستاش

چهار سال سره این موضوع بحث کردم تموم نکرد که نکرد

هر راهی بگید با بحث توهین بی احترامی زبون خوش تهدید به رفتن 

نشد که نشد

پنهون می‌کنه و من میفهمم

من یه دانشجو معلمم ،نمیخوام بگم آدم خاصی هستم اما خودم یه الگو باید باشم

چجوری با آدم اینطوری زندگی کنم

حتی اینم گفتم آقا اگه دوست داری باشه اون موقعی که بهم رسیدیم گاهی با هم میخوریم

ولی با بقیه نخور پیش خودم اونم گاهی اشکالی نداره گفتم بذار بدونه من همراهشم پایشم شاید قید دوستای بدرد نخور شو بزنه

خانواده هامون می‌دونن با همین چند بار من کتک خوردم اذیت شدم

سر این موضوع خیلی رومون تو هم باز شد خب چیکار کنم میریختم بهم 

دیشبم گفتم تموم کلی پیام و معذرت خواهی

آخر گفتم به مرگ بابام نمیخوامت

ولی هنوز تهه دلم دوسش دارم

آره بهش وابسته ام هستم 

شما یه حیوون می‌خرید بهش وابسته میشی چه برسه به انسان که چهار ساله باهاشم

حالم بده چیکار کنم

ویژگی خوبش اینه مهربونه

کاریه

تحصیلاتشم سیکل

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آنچنان مزایای خوبیم نداشته

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

یچیزی برا شما خط قرمز بوده که اون انجام میداده و توی چهار سال نه شما کوتاه اومدی نه ایشون بهترین کار همین کات بوده به عقب برنگرد 

بدتر از اونم اینه که کتکتم زده اینو من هیچجوره متوجه نمیشم که چطور اون موقع تموم نکردی

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی تفاوت فرهنگی دارین باهم 

کار خوبی کردی بهم زدی یعنی واقعا میخواستی بخاطرش مشروب خور بشی؟ 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
عزیزم رابطه برای من جدی هست همه چی به راحتی که شما فک میکنی نیست

پس تو چیکار عرق خوریش داری دیگ پسرا باهم میخورن تو میخوای الکلی بشی؟ زن الکلی خیلی نابود میشه نمیخاد پایش باشی مگ مسخرس خودشون مردن مردا باهم میخورن دیگ شوهر لات و لوت که درس نمیشه نه پوست به گوشت مبشه نه فامیل به دوست تمام 

یچیزی برا شما خط قرمز بوده که اون انجام میداده و توی چهار سال نه شما کوتاه اومدی نه ایشون بهترین کار ...

عزیزم کی گفته اون منو کتک زده

گفتم به خاطرش از خانواده کتک خوردم

فقط کات.... کات کن تا یکروزی نشینی زار بزنی کاش زودتر کات کرده بودم.....

۴سال چیزی نیس ۷ الی ۱۰سال دیدم کات کردند و الان میگن کار خوبی کردند....اگر خط،قرمزته هرگز با این مسئله کنار نمیایی .. دوستم ۱۰ساله با ک مشروب خور داره زندگی میکنه و چون عرب خوزستانه و بد میدونن طلاق رو داره ب. زور زندگی میکنه همیشه غمگینه  

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
خیلی تفاوت فرهنگی دارین باهم کار خوبی کردی بهم زدی یعنی واقعا میخواستی بخاطرش مشروب خور بشی؟

خب حقیقتش مشکل نداشتم

گفتم گاهی با خودش میخورم دیگه آخرین راهی بود که به ذهنم رسید