2777
2789
عنوان

خانمالطفا بیاید باردارم 😭

191 بازدید | 17 پست

دیشب باشوهرم تن ماهی خوردم اول روغنشو گرفتم باپیاز تفتش دادم خوب تفتش دادم ولی نجوشوندم درحد ۴ یا۵ تالقمه خوردم ۱۵ هفتمه میگن ضررداره نمیدونستم من

برو خدات رو شکر کن نجوشوندی و خوردی طوریت نشده. 

عاقل باش و حتما بجوشون. 

توبارداری منم تن ماهی خوردم. ولی زیاد نبوده. دو سه بار بوده. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرخس کردی با حرارت خورده خوبه نگرانی نداره تن ماهی نخور 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

تن ماهی دیربه دیربخوری لشکال نداره ولی حتمابجوشون حتی غیربارداری

ازاول بارداری تاالان همین یه بار خوردم شوهرم امون نداد بجوشونم هی گرسنم گرسنم میکنه منمزود فقط تفتش دادم

میگن تن ماهی جیوه داره خوب نیست ولی حقیقتا من بدویار بودم بارها و باها هوسشو کردم و خوردم.دست خودم نبود و نمیتونستم نخورم.چیزی هم نشد خدارو شکر

نمیخوام بگم توام بخوری ها..ولی میگم با یه بار چیزی نمیشه الکی استرس نگیر

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
یعنی بده برم دکتر؟؟

بری دکتر چی بگی؟؟؟ 

بگی تن ماهی خوردم اومدم چکاپ!؟ 

نه نمیخواد

فقط مراعات کن و زیاد و مدام نخور. 

درحد رفع هوس مشکلی نداره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401