2777
2789
عنوان

با چنین وضعیت مالی و شرایط برم عمل کنم ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 60 پست
بنظرتون نوبت بگیرم برم پیش دکتر مشهد اینا رو انجام بدم یا برا اینکه زمان نبره ازمایشات شهرم انجام بد ...

اول یه ویزیت برید خودشون ازمایشهایی که لازمه رو براتون مینویسن بعضی دکترها یه سری ازمایشها رو لازم‌میدونن بعضی دیگه نه مثلا به من گفتن چون سنت بیشتر از سی و پنج هست باید پاپ اسمیر و ماموگرافی هم بدم ولی بعضی دکترها حتی اندوسکوپی رو هم لازم‌نمیدونن که البته دکترهای حاذق اندسکوپی رو لازمه ی این عمل میدونن پیگیر باشید میتونید یه هفته ای همه ی ازمایشهایی که خواستن رو انجام بدید به دکترتون بگید وقت بیمه تکمیلتون در حال اتمامه تا براتون زودتر وقت رزرو کنن 

اول یه ویزیت برید خودشون ازمایشهایی که لازمه رو براتون مینویسن بعضی دکترها یه سری ازمایشها رو لازم‌م ...

گلم دگتر پیام داد‌ اندوسکوپی.ازمایشات. عکس قفسه سینه. دکتر قلب . اکو و روانپزشک تجویز کرد.

نمیدونم از وقتی اینا دیدم یه ترس عجیبی گرفت منو .

توروخدا دلداریم بدین و تشویقم کنین. می ارزه برم همه اینا و برم عمل کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نکنه همیشه سلامت باشید سال نهم که عمل کردم اصلا اذیت نشدم یه شب فقط بیمارستان بستری بودم فرداش ...

عزیز دلم راضی هستین کاملا ؟شما اسلیو کردین یا بای پس. اینو خود دکتر تشخیص میده نه؟

گلم دگتر پیام داد‌ اندوسکوپی.ازمایشات. عکس قفسه سینه. دکتر قلب . اکو و روانپزشک تجویز کرد.نمیدونم از ...

چه ترسی بخدا اصلا هیچ ترسی نداره  انقدر عمل راحتیه که نگو 

برای راحتی خودتون این ها رو نوشتن که قبل همه ی عملها این ازمایشات واجبه روان پزشک هم شما رو ویزیت میکنه اگه قبل عمل اماده نیستید یا ترسی دارید در مورد عمل بهتون اطلاعات کافی بده تا بدون دلهره و با امادگی کامل عمل رو انجام بدید 

دردسری و مرضهایی که با چاقی سراغمون میاد ده برابر  بیشتر از عمله

عزیز دلم راضی هستین کاملا ؟شما اسلیو کردین یا بای پس. اینو خود دکتر تشخیص میده نه؟

بله راضی هستم اصلا دنیای ادم قبل و بعد عمل دوتا دنیای متفاوت میشه لباسی که نمبتونی بخری رو میخری  راحت راه میری راحت نفس میکشی به بچه هات میتونی رسیدگی کنی دیگه دنبال قایم کردن خودت نیستی 

من اسلیو شدم 

دکتر نوع عمل رو بنا به شرایط شما تعیین میکنه 

اگه رفلکس معده دارید و حجیم خوار هستید  براتون اسلیو تجویز میشه اگر ریزه خوری دارید و میل به شیرینی براتون بای پس یا مینی بای پس تجویز میشه 

گلم برم همه اینا که نوشته رو انجام بدم؟

اگر میخواید عمل کنید چاره ای جز انجام ازمایشاتی که خواستن ندارید 

تصمیم اینکه میخواید عمل کنید و از شر چاقی خلاص شید یا همین شرایطی که دارید رو ادامه بدید با خودتونه در حدی نیستم بخوام تو کار شما دخالت کنم 

اما من به شخصه اگر ده بار دیگه هم لازم بشه عمل میکنم چون واقعا اضافه وزن زندگی ادم رو مختل میکنه  

شما تاپیک دکتر خوب برای حلقه معده رو سرچ کنید ادم های زیادی تجربه های خودشونو اونجا گفتن از ترس های قبل عملشون مراحل عمل کاهش وزن و مراحل  بعد عمل شاید بهتر برای گرفتن تصمیم بهتون کمک کنه 

با باشگاه و مربی خوب لاغر میشی 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

اگر میخواید عمل کنید چاره ای جز انجام ازمایشاتی که خواستن ندارید تصمیم اینکه میخواید عمل کنید و از ش ...

ممنون دورت بگردم خودم از چاقی خستم خیلی. خوراکی هم ندارم ولی چاقم. صبح صبحانه مختصره. ناهارم نهایتش ده قاشق برنج شام هم نمیخورم ولی چاقم. باشگاه رفتم رژیم گرفتم بوتاکس معده کردم ولی انگار ن انگار. از کمردرو و زانو درد خستم. الان میخوام برم ازمایشاتو انجام بدم گلم. 

اگر میخواید عمل کنید چاره ای جز انجام ازمایشاتی که خواستن ندارید تصمیم اینکه میخواید عمل کنید و از ش ...

گلم رفتم صبح ازمایشات انجام دادم گفت دو هفته زمان میبره جواب بیاد. عکس قفسه سینه هم گرفتم وای بقیه اش مونده. 

ممنون دورت بگردم خودم از چاقی خستم خیلی. خوراکی هم ندارم ولی چاقم. صبح صبحانه مختصره. ناهارم نهایتش ...

هر چی خیره همون براتون اتفاق بیفته ولی به امید خدا رفتید عمل کردید و لاغر شدید و کیفشو بردید تگم کنید از حال خوبتون برام بگید  

راستی شما کم‌کاری تیرویید ندارید ؟

گلم رفتم صبح ازمایشات انجام دادم گفت دو هفته زمان میبره جواب بیاد. عکس قفسه سینه هم گرفتم وای بقیه ا ...

کار خوبی کردید باور کنید عملش خیلی راحته من سزارین شدم دردش ببشتر بود حالا به امید خدا عمل کردید خودتون متوجه حرفم‌ میشید دو هفته اول که مایعات هست و دو هفته ی بعدش که پوره هست رو رعایت کنید و طبق حرفهای دکترتون پیش برید دیگه  برسید به غدای سفره همه چی میتونید بخورید ولی حجم خیلی کم 

هر چی خیره همون براتون اتفاق بیفته ولی به امید خدا رفتید عمل کردید و لاغر شدید و کیفشو بردید تگم کنی ...

سلام گل بانوی مهربان تا حالا که ازمایشاتم سالم سالم بوده ببینم ازمایشات الان چی میگه. ببار رفتم تغذیه بهم قرص امپول بده تا رفتم ترازووسرشو بلند کرد گفت اصلا بهت نمیادد۱۱۰ کیلو باشی نهایتش ۸۵. گفتم فکر کنم استخوان هات سنگینه. گلم من چاقی و افتادگی شدید شکمی دارم برعکس صورتم یه صورت گرد ظریف دارم من. هرچی بهش گفتم قرص و امپول ننوشت گفت ورزش وورژیم فقط . توکل بخدا عزیزم دعا کنین لطفا برام. سرچ زدم دکتر احمد نزاد رحیم مشهد پیجش خیلیا تعریف کردن و نظرات همه عالی بود