2777
2789
اره ولي وقتي يكي بهت ميكه قسمت من بالاي سي بوده شعووووور حكم ميكنه اون لحظه نكي من حاضرم بميرم مثل ت ...

نگفتم مثل تونشم اصلا یادم نمیاد تو چند سالگی ازدواج مردی ک این بخام بگم اصلا ب حرفتم توحه نکردم ک خودت بالا سی ازدواح کردی یا دوستتت 

توازاونایی ک هرچیزی ب خودت میگیزییی 

کی اخه با توکار داره 

من الان بیکارم بیام بهت تیکه بندازم خودت اعصابم از صد تاجا خورده بیام بهت تیکه بندازم اخه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نگفتم مثل تونشم اصلا یادم نمیاد تو چند سالگی ازدواج مردی ک این بخام بگم اصلا ب حرفتم توحه نکردم ک خو ...

وقتي يكي بهت مبكي مثلا من بالاي سي قسمتم شد ديكه مشخصه بقيه بستكي به شعور خودت داره كه جي ميكي تا وقتي هم ميكي متاهلها رو ميخوام له كنم به جايي نميرسي انكار بقيه ارث باباتو خوردن دلت رو صاف كن حسادت بقيه رو نكن كه بخت خوب نصيبت بشه وكرنه صد تا نذر هم كني همينه

وقتي يكي بهت مبكي مثلا من بالاي سي قسمتم شد ديكه مشخصه بقيه بستكي به شعور خودت داره كه جي ميكي تا وق ...

عزیزمممم من قصدم ناراحت کردن شما نبود بخدااا 

شما هم ازحرفم ناراحت نشووو چون ابنو ب یکی دیگ گفتم ناراحت نشد 

ازدواج بالای سی اصلا بد نیست اصلااا خیلیم خوبه ادم ب استقلال برسه بعد ازدواج کنه 

ولی خب هرادمی متفاوته و ی علایقی داره 

من قصدم توهین نبود اصلا یادم نمیاد چی گفتی همینجور برا خودم گفتم  چون حالم خوب نبود

در کل ناراحت شدی ببخشید قصد بدی نداشتم 

چون ن من شما میشناسم ن شما من میشناسی 

ن من با شما دشمنی دارم