2777
2789
عنوان

مامان بودن اونجاش ک

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 26 پست
دختر بزرگم ۸سالشه به آبجی ۶ سالش داره هرچندبار یادآوری میکنه فرشته مهربون مامانه اگه مهد بهت گفت🤣🤣 ...

برا من نفهمیدن😁

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اونجایی که قبل از بستن چشمش میگه بنظرت برام تلسکوپ میاره یا بازی فکری بعد تو میگی شاید اینبار فقط پول بیاره اونم بگه نه پول مزه نمیده 

بعد میگه مامان میشه ت. هم زودتر بخوابی که اگه فرشته زودی بیاد 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر بودن اونجا که ساعت ۹ صبح باردار انفولانزا گرفته حال خراااااااب میخوای زنگ بزنی مادرشوهر قدم رنج ...

زنگ نزن

این عروس بودنه ن مادر بودن

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

تلسکوپاااااا🤣🤣🤣🤣🤣

میگفتی فرشته ها بودجشون محدوده شرمنده

تلسکوپاااااا🤣🤣🤣🤣🤣

کلا با دندوناش فرشته دندون رو ورشکست کرده از بس آرزوهای دور و درازی داره الان تو یه ماه دوتا دندون هاش افتاده

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

کلا با دندوناش فرشته دندون رو ورشکست کرده از بس آرزوهای دور و درازی داره الان تو یه ماه دوتا دندون ه ...

بگو تلسکوپ سنگینه بال فرشته مهربون ممکنه بشکنه نتونه بیاره🥺🥺

چقد دلشون پاکه بچه ها و ما چقد بدجنس😂😂

بگو تلسکوپ سنگینه بال فرشته مهربون ممکنه بشکنه نتونه بیاره🥺🥺چقد دلشون پاکه بچه ها و ما چقد بدجنس😂 ...

واقعا خیلی دلشون پاکه و دنیاشون خیلی قشنگه 

چندروز پیش دختر دیر رسید مهدکودک، دوستاش چاشت اول رو خورده بودن، اومدیم خونه انقد غصه خورد بغض بود ...

ای جان کاش دنیاشون همیشه همینقدر پاک می موند