2777
2789
عنوان

الان پسره فکر کرده هولم

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 87 پست

نیتش هر چی بوده شما برخورد مناسب شخصیت خودت و داشتی حالا اون هر برداشتی داشته باشه به خودش ربط داره و مطمین باش چیزی و از دست ندادی اگه قصد درستی داشته باشه خودش بیان میکنه پس بران مهم نباشه:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسرا مغرورن نخواسته نیتشو بگه میخواد بیشتر بشناسه

چی بگم... اگه بخاطر غرورش باشه همون بهتر که نگفت

البته یه بار به بهونه خرجای دانشگاه از مشکلات مالیش حرف زد که قسط داره و... ولی بازم اگه قصد جدی داشت باید میگفت نیتم آشناییه مگه میشه بخاطر غرور باشه

فکرنکرده هولم؟

فکر و نظر بقیه درباره ما مهم نی 

همون چیزی که فکر میکنی درسته رو انجام بده 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

یعنی پسریه که مرز براش ندارهاین حرف خوشگذرونی زشته واقعا نمیدونه محجبه ها براشون مهمه ؟

قبول دارم اینو، متاسفانه اون لحظه متوجه حس منفی این جمله نشدم اینقدر برام عجیب بود اینو بگه که فکرکردم شاید هوش مصنوعی بهش جمله‌بندی داده🤣واکنش نشون ندادم وگرنه حتمااااا به روش میاوردم این جمله رو

آخه جالبه بهش گفتم اهل دیدار بی هدف بابت خوش گذرونی نیستم گفت بحث وقت گذروندن یا دیدار بی هدف نیست صرفا علاقه به گفتگو با شما بود!

قبول دارم اینو، متاسفانه اون لحظه متوجه حس منفی این جمله نشدم اینقدر برام عجیب بود اینو بگه که فکرکر ...

اره بعدا میفهمی زشت بود 🤣

ولی از من به تو نصیحت

کسی بخواد واقعا جدی میاد جلو 

چه معنی داره از زندگیش برای تو بگه الکی

اگر انقدر مذهبی و تو هم که هستی 

باید بدونه پاشو رو کجا بذاره

رفتارای الانش مشخص میکنه شخصیتشو 

اره بعدا میفهمی زشت بود 🤣ولی از من به تو نصیحتکسی بخواد واقعا جدی میاد جلو چه معنی داره از زندگیش ب ...

اون ظاهرش معمولیه مذهبی دیده نمیشه، خودشم گفت خانواده مذهبی دارم...یا مثلا میخواست خودشو مثبت نشون بده میگفت از بچگی کلاس قرآن رفتم عضو بسیج بودم🤣

خدایاااا🤦‍♀️ بعد اون جوابی که بهش دادم گفت فعلا شبتون بخیر مراقب خودتون باشید🙄دیگه کلا نیومد پی وی بابا😂 

ولی برای شما خیلی خوشحال شدم عزیزم هر چی خیره پیش بیاد برات❤️

اون ظاهرش معمولیه مذهبی دیده نمیشه، خودشم گفت خانواده مذهبی دارم...یا مثلا میخواست خودشو مثبت نشون ب ...

حدس زدم 

میخواد نشون بده صرفا 

پس بزنش بره پی کارش   

بهتر از اون انشالله برات پیدا شه 

دعا کن هرچی خیره برام اتفاق بیفته 

نمیدونم به کجا برسیم