2777
2789
عنوان

الان پسره فکر کرده هولم

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 87 پست
نه محجبه‌ای که چارچوب داشته باشه دیت نمیرهمن فقط با کسایی که برای ازدواج معرفی شدن بیرون قرار گذاشتم ...

بله عزیزم گفتم که زیاد ربط نداره شما چارچوب داری یه کم حجابم ممکنه این چارچوب رو داشته باشه 

و بلعکس منظورم شخص شما نبود فداتشم وگرنه خواهرزاده منم محجبه اس قبل ازدواج در حد آشنایی باهم دوست بودن البته بیشتر تلفنی چون جای کوچیکیم بیرون و اینا کلا ندارن طفلیا 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بله دیت هم شاید برن ولی مثل ادم مطزح میکنننه این که بگه همینجوری. خوش میگذره.😐ادم مغروریه اصلا حس خ ...

بله درست میگید

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسری که سنگین و با وقار باشه و توی خانواده مذهبی برزگ شده باشه همینجوری دیت نمیره و هیچ دختری رو همینجوری دعوت نمیکنه احتمال میدم چون نابلد بوده اینجوری گفته فقط میخواسته برای اشنایی بیشتر به شما نزدیک بشه و چون شما قبول نکردین فکر میکنه که ایشون رو نپسندیدید و محترمانه ردشون کردین 

فکر نمیکنم دیگه جلو بیاد 

خیلی حس بدی گرفتم کلا از پیامهایی که داده بهتاز مدل حرف زدنشمطمئن باش قصدش جدی نیست و واسه سرگرمی می ...

واقعیتشو بخوای سفت‌تر از این حرفام که بخوام بخاطر این رفتارا شل بشم،۳۲ سال بدون دوست پسر اومدم جلو🤭

چون انتخابم این بوده...پس جمله‌ای که بهش گفتم ضایع نبود؟

مرسی بابت وقتی که گذاشتی

واقعیتشو بخوای سفت‌تر از این حرفام که بخوام بخاطر این رفتارا شل بشم،۳۲ سال بدون دوست پسر اومدم جلو🤭 ...

نه من نمیگم شما میری جلو

میگم اینجور رفتار ممکنه با همچین قصدی باشه 

فکر کردم کم سن و سال هستی مثلا ۱۹سالته ترم ۱یا سه 

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55

بله دیت هم شاید برن ولی مثل ادم مطزح میکنننه این که بگه همینجوری. خوش میگذره.😐ادم مغروریه اصلا حس خ ...

شایدم خودشو پایین‌تر میبینه؟! چون واقعا من سرم

اینجور مواقع میدونن کمترن، خودشونو بالا میگیرن

واقعیتشو بخوای سفت‌تر از این حرفام که بخوام بخاطر این رفتارا شل بشم،۳۲ سال بدون دوست پسر اومدم جلو🤭 ...

بنظرم ی ذره تند گفتی و زود جبهه گرفتی

با اینکه اصل حرفت درست بود.

نیازی نیست بگی اهل دیدار بی هدف و وقت گذرونی نیستم، اینجوری طرف ممکنه یکم جابخوره

می‌تونستی بیخیال تر و ملایم تر جواب بدی

خیلی عادی میگفتی واقعیت به دیدار این مدلی تمایلی ندارم.

بنظرم ی ذره تند گفتی و زود جبهه گرفتیبا اینکه اصل حرفت درست بود.نیازی نیست بگی اهل دیدار بی هدف و وق ...

ولی اینکه الان هم انقد ذهنتو مشغولش نکن

تو که تکلیفت با خودت مشخصه 

وقتی نمی‌خواستی باهاش بری قهوه بخوری قطعا تمایلی هم نداشتی چت کردن رو باهاش ادامه بدی

قطعا هم از پسری ک یهو میاد بهت میگه بیا بریم قهوه بخوریم خوش میگذره خوشت نمیاد

خب پس مشکل چیه الان. بهتر ک پیام نمیده.

ی مدت سعی کن ذهنتو مشغول چیز دبگه ای کنی سرت شلوغ باشه

گروهایی ک اون توش هست کمتر چک کن کمتر حرف بزن

پسری که سنگین و با وقار باشه و توی خانواده مذهبی برزگ شده باشه همینجوری دیت نمیره و هیچ دختری رو همی ...

والا دیگه برام فرقی نداره فکرمیکنه میپسندنش یا نه چون قبلا بهش گفتم دوست جنس مخالف ندارم نباید دلیل دعوتشو میگفت همینجوری خوش میگذره!!! خب اگه قصدش آشنایی بیشتر بود همینو میگفت...

اون فقط نخواست نیتشو واضح بگه همین! میخواست ببینه همینطوری بدون هیچ تعهدی راضی به معاشرت هستم یا نه که اگه هر جا اوکی نبود ادامه نده... برداشت من این بود

شایدم خودشو پایین‌تر میبینه؟! چون واقعا من سرماینجور مواقع میدونن کمترن، خودشونو بالا میگیرن

چه مضخرفه اگه اینجور باشه.

در هر شرایطی ادم باید احترام بذاره و درست حرف بزنه با دیگران 

و اگه خیلی هم پایین تره لقمه بزرگتر از دهنش برنداره

درکل بهتر ک رفت و دیگه خبری ازش نشد

ولی اینکه الان هم انقد ذهنتو مشغولش نکنتو که تکلیفت با خودت مشخصه وقتی نمی‌خواستی باهاش بری قهوه بخو ...

وای نه بابا چت کردن باهاش موذبم میکرد مخصوصا وقتی سوالای شخصی پرسید ناراحت بودم که چرا جوابشو دادم که چندتا بچه هستیم و...

البته زیادم نمیومد پی وی مثلا شاید هفته‌ای یکی دوبار به بهونه درس...

بیشتر فکرم مشغول این بود فکر نکرده باشه هولم