2777
2789
خداروشکر ولی چرا حسرت

بیمار نیستی که حسرت سلامتی رو بکشی

از رنج هایی که برده ام ناراحت نیستم،همین رنج ها بود که راه نجات را به من اموخت،همین رنجها بود که راه درست زیستن را به من هدیه داد،رنج هایم را بوسه میزنم و در صندوق گنجهایم میگذارم،گذر زمان جواهرشان میکند

این دیگه خیلی کلیشه ایهمن که خودم اصلا وقت و حوصله مقایسه ندارمولی آخه وقتی ظاهر یکی هم قابل مقایسه ...

وقتی ما از واقعیت های زندگی کسی خبرنداریم نباید چیزایی ک گذری میدونیم رو ملاک بدونیم 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکرمیکنی برو خودت با پایین تراز خودت مقایسه کن ن بالاتر جانم مگر شما 24ساعته تو زندگی مردمی؟یچیزی می ...

ب قول دوستمون حتا ظاهر رندگی شونم از ما بهتره 

و من واقعا حرفی برای گفتن ندارم

وای حرف دل من رو زدی، حاضرم هرچی دارم بدم فقط دخترم حالش خوب بشه

🥲💔

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

انشالله خدا بهش سلامتی بده

مرسی مهربون 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خواهرم خیلی متاسفم ، امیدت به خدا باشه

مرسی عزیزم 

ب قول دوستمون حتا ظاهر رندگی شونم از ما بهتره و من واقعا حرفی برای گفتن ندارم

مقایسه نباید بکنی وگرن تو اوج خوشبختیتم یکی هست بالا دستت 

و صدبار دیگم میگم واقعیت زندگی دیگرانو ندیدی حرف زدن برات سادس من خیلیارو دیدم بقول خودت ظاهر و باطنشونوفکرمیکردیم خوبن تهش شد طلاق و خیانت 

تهش شد هزارتا داستان و دعوا ک ما اصلا فکرنمیکردیم اینا با صدای بلند باهم حرف بزنن چ برسه ب وحشی گری ها

الهی خدا بهش سلامتی بده

فداتم ممنونم 

روایت هست که مشکلات کادوهایی هستن که خدا بین بندگانش تقسیم کرده

اگه بدونی هر مشکل که البته خودت بوجود نیاورده باشیش چقدر میتونه تو رو بالا ببره این حرف رو نمیزنی

هر کسی هم برا خودش مشکلات داره

که اگه بشینی پای حرفاش حاضر نیستی جاتو باهاش عوضکنی

از طرفی خدا میگه اونایی که فقط طالب دنیا هستن و براش تلاش میکنن ما بهشون میدیم ..ولی اون دنیا رو نمیخواستن دیگه آخرت طلبی از ما ندارن

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

خب داری میگی ک شرایطتون از قدیم متفاوت بوده و حتی درامد خانواده پس این مقایسه بنظرت درسته؟ ادم لاقل کسیو با خودش مقایسه میکنه ک شرایطشون یک سان باشه یا ازخودش کمی پایینتر نه فاصله طبقانی 

@شاغل_موفق‍ 

چرا باید این همه فاصله باشهمگه همه انسان نیستیم

خب مگر دست ما بوده فاصله ب هزارتا عوامل کشوری مرتبطه دیگ اینو باید مقایسه کرد و غصه خورد؟ دست ماست ک درستش کنیم؟