2777
2789

کاش بچم سلامت بود دیگ هیچی از خدا نمیخواستم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هرگز مقایسه نکن 

هرگززززر

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

بگو خدایا شکرت که سالمم

خدا به همه سلامتی بده

از رنج هایی که برده ام ناراحت نیستم،همین رنج ها بود که راه نجات را به من اموخت،همین رنجها بود که راه درست زیستن را به من هدیه داد،رنج هایم را بوسه میزنم و در صندوق گنجهایم میگذارم،گذر زمان جواهرشان میکند

عزیز دلم صلواتات تموم شدن یا هنوز بدهکاری عشقم؟

نه عزیزم هنوز مونده مرسی یادآوری کردی

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

هم از باطنشون خبر داریم هم ظاهر ینی برگزیدن واقعا

فکرمیکنی برو خودت با پایین تراز خودت مقایسه کن ن بالاتر جانم 

مگر شما 24ساعته تو زندگی مردمی؟یچیزی میبینی و میشنوی گذری 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

هیچ وقت همچین حسی نداشته باش، همیشه با چشم خوب زندگی بقیه رو ببین، خدا بهترش به خودت میده، مطمئن باش، تو نمیدونی تو زندگی اونا چخبره ولی اگرحسرت زندگی کسی بخوری ناخوداگاه یه انرژی منفی میاد تو زندگی خودت، سعی کن به جای اینکه زندگی بقیه رو ببینی فقط به فکر پیشرفت زندگی خودت باشی