2777
2789
عنوان

جاریم رفته بود کربلا حالا بیاید سوغاتی هارو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2108 بازدید | 79 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ایشاللا قسمت خودت شه بری رفتی تلافی کنجاری من میرفت مسافرت واسه همه می‌آورد و جلو چشم ما بهشون میداد ...

آره شوهرم خیلی ناراحته 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
از ایران گرفتن ار اونجا که نمیاره

خب پس اسمش سوغاتیم نیست احتمالا پولی ک توراهی دادن برا خودشون وسیله گرفته 😅فله ایم چندتا بخری هم تخفیف داره هم ارزونتره ک 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
دستش درد نکنه من سالهاست ندیدم کسی سوغاتی بیاره شال رو چرا پس دادی اون که سایز بندی نداره

چون که به همه سینی آورده به من یه شال قدیمی پیرزن های عرب میپوشن تو مشهد دیدم

هدیه که پس نمیدن 

درواقع اسب پیشکشی دندون نمیشمارن 

شال هم سلیقه ایی هست ،شاید از نظر شما پیرزنی هست 

نمیدونم ولی بنظرم کار شما زشت بوده

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

باسینی فروشه قرارداد. داشت

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

هدیه که پس نمیدن درواقع اسب پیشکشی دندون نمیشمارن شال هم سلیقه ایی هست ،شاید از نظر شما پیرزنی هست ن ...

دیگه من به مادرشوهر و گفتم سر نمیکنم می‌خوام بزارم تو بقچه گفت بده بهش بدم سینی بهت بده 

سوغاتی خب اسمش روشه، یعنی ی کادو کوچیک ک مثلا ب یادت بودم 

ک بنظرم مربوط ب سفرهای مذهبی نمیشه، والا طرف میره زیارت بعد کلی باید ب فکر این باشه ک وای واسه فلانی چی ببرم ناراحت نشه 

من اگه باشم توی سفر زیارتی برای هیچکس هیچی نمیخرمفقط در حد تبرک مهر خاک یا جانماز 

اما سفرهای تفریحی ک میری باید سوغاتی خوب گرفت 🥰

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️