2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده میشه بیایین

187 بازدید | 23 پست

من سه ماهه عقدم و شوهرم خارج از کشوره اگر روزیکه رفته رفتارش ۱۸۰ درجه تعقیر کرده همش قهر میکنه این سری آخر خودم مقصر بودم حرف طلاق اوردم بدتر قهر کرد و بلاکم کرده دیروز با شماره مادرم چنبار زنگ زدم اونم بلاک کرد از بس گریه کردم چشام کور شده سردرد دارم وقتی پریودیم نیس اما خونریزی کردم😭😭 خانوادم میگن حتما مشکل از توعه ک اون همیشه ناراحته برو پیش مشاور

دیشب ب یگ مشاور تلفنی تماس گرفتم با گریه حرفامو گفتم  اون گفت شوهرت مشکل دو قطبی داره و درمانم نمیشه و باید جدا بشه ولی من نمیخام جدا بشم هر دوتامون نامزدی دومونه  من دوسش دارم با هزارتا امید باهاش ازدواج کردم😔😔 یک هفته بعدم قرار بود بیاد ایران تعطیلات کریسمس پیش من باشه اما نمیدونم الان قراره چی بشه باید چیکار کنم دارم دیونه میشم دیروز کلی التماسش کردم گریه کردم اما بازم جواب نداد فقد بلاک میکنع😭😭😭😭

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اندکی تفکر .... از الان اینه ... فردا بعد ازدواج چی میخواد بشه ...قشنگ ریشه ای مشکلاتتون رو حل کنید

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
نگران نباش .بهش زنگ نزن .اگه واقعا میخوادت بهت زنگ میزنه .الان اینجوری ه وقتی باهم زیر یه سقف برین ک ...

حتی اگر من بدترین زن دنیا هم باشم دیروز از بس گریه کردم ویس فرستادم گفتم اینجوری نکن من طاقت ندارم بازم چشاشو بست و بلاک کرد نکنه میخاد واقعا طلاق بگیره

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

به نظرم بخاطر دوری دوتاتون بهونه گیر شدین، اگر واقعا فکر میکنی مشکل از اونه، بپذیر و اگر فکر میکنی خودت هم رفتاراشتباه کردی، اصلاحش کن و فعلا زنگش نزن تا خودش زنگ بزنه اگر نزد جدی تر فکر کن به رابطتون، بعد دوران نامزدی برای شناخت هست نه برای تفریح، همین نشونه ها باعث میشه تصمیم بگیری برای زیر یک سقف رفتنت، الان حسابی بشناسش و موقع عاشق شدن نیست، خدایی نکرده با یه آدم مشکل دار بری زیر یک سقف اون موقع میفهمی که دوسش هم نداری و راهت برای جدایی هم سخت تره، فیلم ملی و راه های نرفته اش رو ببین حتماااا 

میتونی تا آخر عمرت این رفتار و حتی بدترشو تحمل کنی؟!مراقب خودت باش

نه نمیتونم من دارم نابود میشم ک خودم اصلا قهر نمیکنم اما اون همیشه قهره و من خیلی اذیت میشم

به نظرم بخاطر دوری دوتاتون بهونه گیر شدین، اگر واقعا فکر میکنی مشکل از اونه، بپذیر و اگر فکر میکنی خ ...

من نامزد نیستم عزیزم زنو شوهریم عقدیم فقد عروسی نگرفته فعلا تا تکلیف رفتن منم معلوم بشه 

بنظرت خودش زنگ میزنه ؟ میگم نکنه جدی جدی بفکر طلاقه

مگه عقدی؟؟

اره عقدیم

نازشو نکش هرچقدر ناز بکشی دورتر میشه . همونیکه ک گفتی آلمان هست؟

اره دیگه شوهرم همونه 

مشاورم گفت اون آلات هیجانیه اما آخه کسی مگه زنشو بلاک میکنع

عزیزم اندکی تفکر .... از الان اینه ... فردا بعد ازدواج چی میخواد بشه ...قشنگ ریشه ای مشکلاتتون رو حل ...

وقتی اون نخاد من باید چیکار کنم فقد همین سری من مقصر بودم حرف طلاق زدم گفت برو طلاق بگیر آزادی بعدم بلاگم گرده از هر چقدر زنگ میزنم فقد بلاک میکنه حالم خیلی بده

اره دیگه شوهرم همونه مشاورم گفت اون آلات هیجانیه اما آخه کسی مگه زنشو بلاک میکنع

خب فرض کن تو زندگیتم اینجوری باشه . کسی ک بخواد تو زندگیم اینجور باشه بهتره ک اول بره

ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."