2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 23 پست
خب فرض کن تو زندگیتم اینجوری باشه . کسی ک بخواد تو زندگیم اینجور باشه بهتره ک اول بره

مگه جدایی آسونه من الانشم دارم میمیرم 

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

من نامزد نیستم عزیزم زنو شوهریم عقدیم فقد عروسی نگرفته فعلا تا تکلیف رفتن منم معلوم بشه بنظرت خودش ز ...

عیبی نداره جلو ضرر از هر طرف بگیری منفعته، اصلااااا زنگش نزن و بزار خودش زنگ بزنه، یخورده کلا تو رابطه براش طاقچه بالا بزار که فکر نکنه وابسته اش هستی، امان از روزی که یه مرد بفهمه زنش وابسته هست، حسابی اسبشو میتازونه، نباید انقدر زنگش میزدی، حالا از امروز زنگش نزن و اگر زنگ زد هم بار اول جواب نده، اگر هم اومد ایران برین پیش مشاوره و خیلی جدی رفتارشو بررسی کن، من خودم تجربه ازدواج مجدد دارم که بهت میگم اینارو، الان نگران این نباش که عقدی، طلاق بگیری بهتره تا اینکه با آدم اشتباه ادامه بدی، هزارتا هم بهونه میتونی برای بقیه بیاری که جداشدی، خداکنه که همه چی به خوبی پیش بره ولی اگر دیدی یک درصد هم رفتارش درست نیست ادامه نده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عیبی نداره جلو ضرر از هر طرف بگیری منفعته، اصلااااا زنگش نزن و بزار خودش زنگ بزنه، یخورده کلا تو راب ...

عزمزم منم ازدواج دوممه من خودمو میشناسم توان جدایی ندارم دیگه اما طاقت قهرای شوهرمم ندارم دیگه مگه آدم زن سه ماهشو بلاک میکنه خودم پیش قدم شدم برای اشتی اما پسم میزنه نکنه واقعا بفکر جداییه ایرانم بیاد میگم از بس لج کرده شاید دیدن من نیاد اصلا😭😭😭

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

خودتو بهش نچسبون .زیاد نگو نمیتونم بی تو باشم من طاقت ندارم زده میشه ازت .

😭😭😭😭😭😞

مگه جدایی آسونه من الانشم دارم میمیرم

نه آسون نیست قطعا هم آسون نیست ولی زندگیم شوخی نیست بخوای با کسی باشی ک اینقد ساده قهر کنه و اخلاق اینجوری داشته باشه . البته الان من هرچی بگم بی فایدست درست مثل اون جوونلی عاشق ک هرچی پدر مادراشون میگن فلانی اخلاقش اینه و اونه نمیسازه باهات ولی بازم کاری ک بخان میکنن

ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."

نه آسون نیست قطعا هم آسون نیست ولی زندگیم شوخی نیست بخوای با کسی باشی ک اینقد ساده قهر کنه و اخلاق ا ...

🤨😐

نه آسون نیست قطعا هم آسون نیست ولی زندگیم شوخی نیست بخوای با کسی باشی ک اینقد ساده قهر کنه و اخلاق ا ...

برای اینجور نظر دادنا یکم بچه ای ۲۴ سالته