2777
2789
عنوان

پیرو تاپیکی که طرف ازدوست پسرش پول گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 50 پست
کادو رو پس میدن اخه !!!دنگ رستورانم میخواین از اول اشنایی تا روزی ک کات کردین جمع کنین تقسیم بر ۲ کن ...

خانوم عزیز کادو داریم تا کادو من گفتم نمی‌خونی فقط ریپلای میزنی گفتم صحبت از صد هزارتومان اصلا تو بگی یک میلیون نیست بیست میلیون تومان پول یک ماهه کارگری است متوجه منظورم شدی خانوم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا این همه سال همیشه حق رو به آقایون دادن یه مدتم برعکس باشه

تاجایی که من میبینم اینجا همیشه حقو به خانما دادن... حق باید در عدالت و درستی باشه نه اینطور.. بعد شما در اخر گفتی پسره پرو... بیچاره حق داره

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
حالا این همه سال همیشه حق رو به آقایون دادن یه مدتم برعکس باشه

اصلا بحث این حرفا نیست

اون پول حق الناسه

حالا که صاحبش راضی نیست باید پس داده بشه و گرنه دین به گردن اون خانم میمونه

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

کادو رو پس میدن اخه !!!دنگ رستورانم میخواین از اول اشنایی تا روزی ک کات کردین جمع کنین تقسیم بر ۲ کن ...

شما هم داری ریپلای میزنی خودت طرف حساب کن عزیز بگو کادو و دنگ رستوران را پس نمی‌دم من میمونه ای با هیچ مردی در زمان مجردی نداشتم که بخوام اویزونش بشم 

اصلا بحث این حرفا نیستاون پول حق الناسهحالا که صاحبش راضی نیست باید پس داده بشه و گرنه دین به گردن ا ...

اون آقا ب چشم همسر آینده ب خانم نگاه کرد و پولو داد حالا ک تموم شد و ازدواجی درکار نبست باید پس بده دیگ

چقد راحت خودشونو قانع میکنن

نه اصلا پررو نیست پول داده پس میخواد کادو فرق داره .ضمنا وقتی بهم می‌زنیم کادو گرون رو هم پس میدیم حالا نه گل و این چیزا ولی مثلا طلا و حلقه یا وسیله مارک رو پس،میدن پولم همونه

اون خانم کاملا آگاهانه و با مظلوم نمایی طوری حرف زده پسره رفته قسطارو داده چون رو ایشون واسه زندگی حساب میکرده،چطور این خانم بعد از پرداخت قسطاش فهمیده پسره به دردش نمیخوره؟مامانش چطور موقع پرداخت قسطا نگفته عزیزم این پسره به دردت نمیخوره ازش پول نگیر؟موقع پرداخت آقا هم سطح بوده یهو بعدش پایینتر شده؟چطوریه اون آقا که بیست تومن قسط داده سطحش پایینه ولی این خانم که نتونسته قسطاشو بده سطحش بالاس؟گذشته از همه اینا مگه قسط دادن بدون اطلاعات از اون وام شدنیه؟خوب قطعا خود این خانم اطلاعات داده دیگه،پس همچین بی خبر و یهویی و کار دلی نبوده

بلندترین فریاد من سکوت من است...
حالا خودش قبلا گفت پسره هم یه ربع سکه داده بوده مادره برداشت اونم خرج کرد🙄

اره گفته خودش رفته وام داده 

اخه مگه میشه طرف بره بانک بگه میخام وام مثلا میناخانوم تسویه کنم 

حتما شماره تسهیلات کارت ملی .کارت مجازی چیزی باید از دختر میگرفت 

ربع سکه هم به نظرم باید پس میداد 

فک کنم مادر دید پسر دیگه سکه نمیخره و وام نمیده گفته ردش کن