2777
2789
عنوان

اونایی ک مدیریت خرج کردن دست شوهرتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 57 پست
وای شوهر من عاشق صبحونه کالباس با گوجه اس

من باردارم خیلی وقته هوس سالاد الویه و سالاد ماکارونی با کالباس کردم ولی حتی جرعت نمیکنم اسمشو بیارم 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مونده چه خصوصیاتی داشته باشه شوهرت.شوهرمن بعدا میفهمه پس انداز کردم میگه خیلی زیرکی .هر چقدر ازم پول ...

منم بهش میدم دوبرابر پس میگیرم یا الکی میگم از خواهرم قرضی گرفتم.  

یواشکی بروبخور. بچت گناه داره.

بفهمه دعوام میکنه تو فکرمه یکی رو پیدا کنم دستساز بخرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

منم بهش میدم دوبرابر پس میگیرم یا الکی میگم از خواهرم قرضی گرفتم.

من نمیگم از کسی قرض گرفتم ولی جوری حساب کتاب می کنم کوتاه میاد زود میگه کمی باهات بحث کنم بدهیم زیاد میشه به اینم راضیم.

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

ببین منم دقیقا مث شما بودم شوهرم 180 درجه بامن فرق داره. شل کن دنیادوروزه. بقول شوهرم میگه ماک پول ن ...

دنیا دوروزه ولی روز اخر میبینی از درد استخون ننیزاره کسی دست بزنه بهت،معده داغون میشه بدن ضعیف میشه

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

خیلی خوبه مدیریت مخارج دست شوهر باشه 

اماااااااااااااااااااا

به شرطه ها و شروطه ها 

مرد بلد باشه 

از این پول به فنا بده ها نباشه 

من چندبار اینکارو کردم بعد به این نتیجه رسیدم قبل از اینکه پولا به فنا بره خودم اقدام کنم 

البته قبض و اینا رو من کار ندارم اما خرید خونه مگه اینکه کاملا مشخص باشه و تنها بره 

وگرنه بچه ها رو می بره اونا هم آخجون بابا هر چرت و پرتی از فروشگاه ها بر میدارن 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
من باردارم خیلی وقته هوس سالاد الویه و سالاد ماکارونی با کالباس کردم ولی حتی جرعت نمیکنم اسمشو بیارم

منم موافقم کالباس خطرناکه ولی الان که هوس کردی بخور،من موقع بارداری دخترم از همون اول هوس کیک شکلاتی کردم ولی نمیخوردم میگفتم ضرر داره

بعد ۳ ۴ سال هنوزم خواب کیک شکلاتی میبینم خیلی ظلم بود به خودم توام بگو نزار بمونه رو دلت

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

منم موافقم کالباس خطرناکه ولی الان که هوس کردی بخور،من موقع بارداری دخترم از همون اول هوس کیک شکلاتی ...

الهی عزیزم  پس برم بخورم ی تیکه پنهانی باید بخرم درست کنم باورت میشه الان دیگه خیارشورم ممنوع کرده دیگه دلم پر میزنه براش جایی میرم خونه بابام یا خاله ای چیزی اروم میرم سمت  خیارشور تازه جدیدا میگه قند نخور دیابت میگیری خرما گرفته برام 🥴

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی عزیزم پس برم بخورم ی تیکه پنهانی باید بخرم درست کنم باورت میشه الان دیگه خیارشورم ممنوع کرده د ...

اره حتما بخور یه تیکه کوچیک نه یه بشقاب کامل بخور سیر بشی هوست بخوابه

الهیی😍چه شوهر خوبی خیلی واسش مهمی❤️✨️عشقتون پایدار💛

اره حتما بخور یه تیکه کوچیک نه یه بشقاب کامل بخور سیر بشی هوست بخوابهالهیی😍چه شوهر خوبی خیلی واسش م ...

قربونت بشم عزیزم مرسی 😘💓💓💓 

مشکلم اینه تا ی دبه مثلا خیارشور نخورم بیخیال نمیشم 😂 اهل ی بشقاب نیستم 🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربونت بشم عزیزم مرسی 😘💓💓💓 مشکلم اینه تا ی دبه مثلا خیارشور نخورم بیخیال نمیشم 😂 اهل ی بشقاب نی ...

وای🤣🤣🤣شیکمو🤭