2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی دلیلی نداره تو ذهنته خوابشو میبینی اصلا قبرستون رفتن کار خوبی نیست من پدر خودم رو سالی یبارم نمیرم سر خاکش اصلا معنی نمیده روح خودمو عذاب بدم همیشه تو ذهنمه همیشه به یادشم ولی با رفتن اونجا خودمو عذاب نمیدم

دیدن خواب قبرستان برای زن در تعبیر اسلامی معمولاً نشانه‌ی است. اگر قبرستان سرسبز و آرام باشد، تعبیر مثبت دارد (ایمان و آرامش)، اما اگر ویران یا تاریک باشد، بیشتر به نگرانی‌ها و مشکلات اشاره می‌کند.

• ابن سیرین: قبرستان را نماد دنیا می‌داند. دیدن آن می‌تواند نشانه‌ی باشد. ورود به قبرستان در خواب ممکن است به معنای باشد. اگر قبرستان آباد و سرسبز باشد، نشانه‌ی است؛ اما اگر خشک و ویران باشد، نشانه‌ی .
  • امام صادق (ع): قبرستان در خواب می‌تواند نماد باشد. همچنین یادآور است.
  • حضرت یوسف (ع): دیدن قبرستان می‌تواند نشانه‌ی باشد. اگر قبرستان آرام و سرسبز باشد، تعبیر آن است؛ اما اگر تاریک و ترسناک باشد، نشانه‌ی .
  • زن مجرد: دیدن قبرستان می‌تواند نشانه‌ی باشد.
  • زن متأهل: ممکن است به اشاره کند.
  • زن باردار: دیدن قبرستان می‌تواند نماد باشد، اما اگر قبرستان سرسبز باشد، نشانه‌ی است
دوتا از جوونامون مردن و شوهر ی خانمی کلا اونجام دیگه عکسارو نگاه میکنم و اینا

استرس داری خواهر سعی کن     فراموش کنی وبه زندگیت ادامه بده   وهر وقتی که یاد مرده هاتون افتادی براشون فاتحه بخون  خودتو درگیر نکن 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   

سلام عزیزم داخل تلگرام به این آی دی پیام بده  یه هزینه کمی ازت میگیره اگه کسی برات دعا کرده باشه بهت میگه اسم اون شخص هم میگه اگه دعا کرده باشن واست، اگه دعا داشتی برات باطل میکنه 

آی دیش اینه kiarad32

فقط بگو میخوام برام ببینین مشکلی دارم یا نه چیزی در مورد خودت نگو اون خودش همه چیو بهت میگه