2777
2789
عنوان

خانمهایی که عمل لاغری انجام دادن و عزیزان گل میاین همفکری بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدرس و تلفن میدی گلم یه سرم برم پیش ایشون و اینکه چند وقت بعد عمل بستری بودی ؟ چطور این دکتر رو انتخ ...

درخواست دوستی بده برات بفرستم 

سه شنبه ساعت 7 از اتاق عمل امدم بیرون چهارشبه ساعت 2 مرخص شدم 

من دیالیز میشم عزیزم دکتر کلیه ام معرفی کرد و فک کن منو با این شرایط عمل کرد دیگه ادمه سالم براش کاری نداره .

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
من تاحالا اتاق عمل نرفتم خیلی میترسم

اصلا ترس نداره 

با ترس بری خوب نیست قوی باش و به باربی شدن فک کن

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
درخواست دوستی بده برات بفرستم سه شنبه ساعت 7 از اتاق عمل امدم بیرون چهارشبه ساعت 2 مرخص شدم من دیالی ...

ممنون گلم. نمیدونم کدوم دکتر مشهد برم. یه خانمی پیش دکتر نزاد رحیم عمل کرده بود راضی بود نمیدونم منم پیش این دکتر برم

ممنون گلم. نمیدونم کدوم دکتر مشهد برم. یه خانمی پیش دکتر نزاد رحیم عمل کرده بود راضی بود نمیدونم منم ...

من شناخت ندارم عزیزم

عزیزم الکی نترسون بنده خدا رو اصلا سخت نیست ، به منم اینقدر میگفتن سخته با وحشت رفتم اما واقعا حتی ا ...

یه سوال،بعد این عمل اشتها کم میشه؟یعنی نمیشه زیاد غذا خورد؟

خدایاشکرت❤️🙏
یه سوال،بعد این عمل اشتها کم میشه؟یعنی نمیشه زیاد غذا خورد؟

به شدت 

من دو هفته فقط مایعات خوردم اصلا گشنم نمیشد

بعدم پوره خوری که یه ماهه سه قاشق نهار سه قاشق شام ، مایعات همچنان هست 

اگه مایعات به موقع بخوری اصلا گشنت نمیشه .

به شدت من دو هفته فقط مایعات خوردم اصلا گشنم نمیشدبعدم پوره خوری که یه ماهه سه قاشق نهار سه قاشق شام ...

پس اونایی که عمل میکنن بعد دوباره برمیگرده چه جوریه؟ویتامین هم مصرف میکنید؟

خدایاشکرت❤️🙏
پس اونایی که عمل میکنن بعد دوباره برمیگرده چه جوریه؟ویتامین هم مصرف میکنید؟

ببین عزیزم معده با زیاد خوردن گشاد میشه 

مثلا اگه شما الان یه شکلات بخوری ، نیم ساعت بعد یه شیرینی بخوری یا چیپس و پفک و .. که جایی نمیگیره و تو معده عمل شده ام جا میشه خوب چاق میشی دوباره 

ببین میگن زمانی که احساس کردی به معدت فشار داره میاد باید دیگه غذا نخوری اگر هی بخوری و معده درد رو تحمل کنی خوب معده باز میشه و چاق میشی باز

بله ویتامین خاصی نیست یه شربت فقط میخورم و خودم امپول بکمپلکس و ب 12 ام گرفتم هفته ای یه بار میزنم .

ممنونم عزیزم،خیلی خوشحال شدم براتون.موفق باشید

مرسی عزیزم 🤍