2777
2789

صبحی بلند شدم بچه هارو بفرستم مدرسه تو سالن بودم حس کردم یه پرنده داره نوک میزنه به شیشه

نگو از سوراخ دیوار اشپزخونه که گرده و ننیدونم واسه چیه پرت شده تو خونه

رفتم همسرهمسایه رو که هر روز دخترشو میاره پایین صدا کردم اومد گرفت از پنجره ولش کرد بیرون

بهش میگم گنجشک اومده من میترسم بیشرف ترکیده از خنده

😅😅😅🥵🥵🥵🥵

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای منم فوبیادارم سکته میکنم🤭

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

واقعا تو نمیترسی یعنی؟بخدا ملیاردی بهم بدن نمیتونم نزدیک بشم بهشون

گنجشک آخه؟!  تا حالا ندیدم کسی بترسه

حالا من با سوسک و مارمولک هم مشکلی ندارم

ولی گنجشک رو نشنیده بودم کسی بترسه

پرنده کوچولو قشنگه که

نمیدونی چه عربده هایی داشتم میکشیدم میترسم بدجور

یه باریاکریم اومده بودخونه مامانم دیوونه بوداینقدزدخودشوبه درودیوارهمه بال وپرش زخمی شددرروبازکرده بودیم نمیرفت دیگه زخمی که شدگرفتنش بردنش بیرون من وحشت دارم

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

گنجشک که نه یه بار از این یا کریم خاکستریا اومد تو خونه بچم رفت آب برداره اینو دید خشکش زد طفلی فقط جیغ میزد گریه میکرد حالا منم ترسو بچمو کردم تو اتاق در اتاقارم بستم یهو نره داخلش،پنجره رو باز کردم با یه وسیله آروم آروم رفتم سمتش هدایتش کردم سمت پنجره،اون بدبختم ترسیده بود فقط گیر کرده بود گیج شده بود

بلندترین فریاد من سکوت من است...
گنجشک که نه یه بار از این یا کریم خاکستریا اومد تو خونه بچم رفت آب برداره اینو دید خشکش زد طفلی فقط ...

واااای خیلی بده من از همه حیونا میترسم حتی گوسفند 

فقط از سگ نمیترسم